Till toppen

Ebbe Kids

ebbe - Scandinavian Simplicity

Vår nyaste producent - ebbekids.se är ett litet gäng eldsjälar som brinner för att designa de där riktigt schyssta barnkläderna som ungarna älskar, ni föräldrar plockar fram ur garderoben med ett leende på läpparna – och som dessutom är producerade på ett sätt som är så skonsamt som möjligt för vår miljö. De gillar tanken på att våra kläder ärvs mellan syskon, kusiner och vänner och känner sig stolta över att de varje dag tar nya kliv på sin hållbarhetsresa med oss kunder som finaste sällskapet.

Roligt att presentera ett svenskt varumärke i Elliotti som också har fokus på ekologiska material och hållbarhet till våra barn.

 


Det här är ebbe kids's hållbarhetsfokus

I alla moment från design till produktion står miljömässig hållbarhet i fokus. Målet är att vara hundra procent miljömässigt hållbara år 2025 – idag är cirka åttio procent av produktionen
tillverkad i ekologiska och återvunna material, i certifierade fabriker, i till exempel Turkiet och Indien.

De brinner för att skapa en mer miljömässigt hållbar utveckling inom textilkonsumtion och sättet att se på kläder och kläders värde. Kläder av ekologiska och återvunna material är ett designat hantverk och måste få kosta. Att de sedan går att sälja vidare/skänkas i andra hand är en självklarhet för de. 

Väljer du att shoppa hos oss så stödjer du ett svenskt familjeföretag i Helsingborg, samt ett svenskt  miljömässigt hållbart varumärke, designat i Malmö.
 

 


Sortera på: Namn (a > ö)

Ebbe Kids Femke kortärmad baby body, Snäckor

Body till baby från Ebbe kids tillverkad i slubtrikå av ekologisk bomull. Bodyn är helmönstrad i ett fint tryck med snäckor.
vm-10796

Ebbe Kids Fidela Klänning, Segelbåtar

Vit klänning från Ebbe Kids till baby och barn som är helmönstrat i ett fint tryck med segelbåtar. Kortärmad och med extra vidd i kjoldelen. Passar från 4 mån - 7 år)
vm-10786

Ebbe Kids Fidela Klänning, Snäckor

Sand färgat klänning från Ebbe Kids till baby och barn som är helmönstrat i ett vackert tryck med snäckor. Kortärmad och med extra vidd i kjoldelen.
vm-10669

Ebbe Kids Fien Leggings Snäckor

Sand färgade leggings för baby och barn med helmönstrat tryck med vackra sneckor. Byxorna har tight passform och mjuk resor i midjan.
vm-10663

Ebbe Kids Florice Babykeps, Segelbåtar

Vit babykeps från Ebbe Kids till baby och barn upp till 3 år. Helmönstrat i ett vackert tryck med små segelbåtar som matchar kläder i samma mönster. Resår längs insida bak gör att den sitter extra bekvämt runt barnets huvud.
vm-10676

Ebbe Kids Florice Babykeps, Snäckor

Sand färgat babykeps från Ebbe Kids till baby och barn upp till 3 år. Helmönstrat i ett vackert tryck med snäckor som matchar kläder i samma mönster. Resår längs insida bak gör att den sitter extra bekvämt runt barnets huvud.
vm-10674

Ebbe Kids Fotini Ärmlös Romper, Snäckor

Sand färgat romper till baby med vackert helmönstrat tryck med snäckor. Ärmlös, korta ben och tryckknappar i grenen.
vm-10645

Ebbe Kids Randig solhatt Heiko

Randig solhatt med små ankare från Ebbe Kids till baby från 0 mån till 2 år i sommarfräscht tyg med knytband. Tillverkad i vävd poplin.
vm-10808

Ebbe Kids Randig solhatt till baby

Randig solhatt från Ebbe Kids till baby från 6 mån till 2 år i bäckebölja med knytband. Tillverkad i 100% ekologisk bomull med dekorativt ebbe logga brodyr på sidan.
vm-10678

Ebbe Kids Sheena baddräkt, Navy Ship

Marinblå baddräkt med Ship print, volang vid axelband och benöppning från Ebbe Kids. Mjukt UV material tillverkad av återvunnen polyester med solskyddsfaktor UPF50+.
vm-10682

Ebbe Kids Sheena baddräkt, Randig

Randig baddräkt med volang vid axelband och benöppning från Ebbe Kids. Mjukt UV material tillverkad av återvunnen polyester med solskyddsfaktor UPF50+.
vm-10680

Ebbe Kids Sheldon badbyxor, Navy Ship

Marinblå badbyxa med Ship print i löst sittande modell från Ebbe Kids. Mjukt UV material tillverkad av återvunnen polyester med solskyddsfaktor UPF50+.
vm-10698