Till toppen

Dragon Hugs Kashmir Babyfilt, Sky Blue

Produktnummer: 10882
I lager:

med moms

Stickad babyfilt i mongoliska kashmir i vacker himmel blå färg. Tillverkad för hand i Nepal av 2 ply garn. Lätt som en fjäder, varm som mammas kramar, så mjuk och skön att den kan användas direkt på babyhuden.

Leveransen av kashmir babyfiltar i Sky Blue är försenad, skicka en mejl om du önskar förhandsbooka till susann@elliotti.com

Stickad babyfilt i mongoliska kashmir i vacker himmel blå färg. Tillverkad för hand i Nepal av 2 ply garn. Lätt som en fjäder, varm som mammas kramar, så mjuk och skön att den kan användas direkt på babyhuden.

  • Varje kashmirfilt är tillverkat enligt högsta etiska och miljömässiga standard från början till slut.
  • Babyfiltarna är fair-trade och tillverkade i enlighet med det traditionella hantverket i Nepal.

Storlek: 80 cm x 84 cm


Hur ska jag tvätta och ta hand om kashmir?

Hur man ger kashmir den respekt den förtjänar och hur man håller den i gott skick i många, många år.

 1. Endast handtvätt! Använd två korkar kashmirschampo eller babyschampo.

 2. Fyll din diskbänk/hink med kallt vatten. Sänk babyfilten ner för att se till att den är jämnt såpad över och massera försiktigt med fingertopparna. Låt nu plagget ligga i 10-30 minuter.

3. Skölj din babyfilt med kallt vatten tills det inte finns någon tvål kvar.

4. Tryck försiktigt ut vattnet utan att vrida! Lägg den bara på en torr handduk och rulla ihop den. Låt nu babyfilten lufttorka!

5. Häng inte kashmir eftersom det kommer att avforma ditt plagg!

6. Tvätta inte kashmiren för mycket! Tvätta den bara några gånger per säsong och använd en uppfräschande spray mellan tvättarna.

Storlek i cm
Storlek på filt i cm 80cm x 84cm
Typ av filt Stickad
Information
Kön Unisex, Pojkar
Färger Blå
Materialspecifikation 100% Mongoliska Kashmir
Material Ekologisk Kashmir
Tvättråd Plantorkning, Handtvätt, Använd tvättmedel för ull
Producent Dragon Hugs
Åldersgrupper Nyfödd - 0-6 mån, Spädbarn 0-12 mån, Barn 0-3 år

Nyfödd klädpaket, Blue Balloons

Ett lyxigt klädpaket i 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull. Vackert blått ballong mönster. Klädsetet innehåller BB-mössa, body med lång ärm, byxa med fot och en sparkdräkt. En garanterad succé hos nybakade föräldrar! - FRI FRAKT PÅ ALLT
vm-10282

Yosoy BB-mössa till nyfödd, Blue Balloons

100% GOTS- certifierad bomulls BB-mössa i storlek 50/56 - 0-2 mån och 62/68 - 4-6 mån. Vackert luftballong mönster i blått. Matcha med andra kläder i samma mönster. - FRI FRAKT PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR
vm-10233

Yosoy ekologisk bomullsbody med knut, Blue Balloons

Lyxig body med knut till små pojkar som kan användas som body, pyjamas eller sovsäck. Den universella storleken passar från den första dagen i livet, upp till 6 månader. Tillverkad i 100% certifierad (GOTS- certifiering ) ekologisk bomull. FRI FRAKT!
10497

Yosoy sparkdräkt i ekologisk bomull, Blue Balloons

En jättesöt sparkdräkt till baby i 100% certifierad ekologisk bomull i storlek 50/56 - 0-2 mån, 62/68 - 4-6 mån och ​​​​​​​74/80 cm - 6-12 månader. Vackert luftballong mönster i blått. Kan användas både på dagen och som pyjamas på natten. FRI FRAKT
vm-10217