Till toppen

Dragon Hugs Kashmir Babyfilt, Natural Grey

Produktnummer: 10883
I lager:

med moms

Stickad babyfilt i mongoliska kashmir i vacker naturlig grå färg. Tillverkad för hand i Nepal av 2 ply garn. Lätt som en fjäder, varm som mammas kramar, så mjuk och skön att den kan användas direkt på babyhuden.

Stickad babyfilt i mongoliska kashmir i vacker naturlig grå färg. Tillverkad för hand i Nepal av 2 ply garn. Lätt som en fjäder, varm som mammas kramar, så mjuk och skön att den kan användas direkt på babyhuden.

  • Varje kashmirfilt är tillverkat enligt högsta etiska och miljömässiga standard från början till slut.
  • Babyfiltarna är fair-trade och tillverkade i enlighet med det traditionella hantverket i Nepal.

Storlek: 80 cm x 84 cm


Hur ska jag tvätta och ta hand om kashmir?

Hur man ger kashmir den respekt den förtjänar och hur man håller den i gott skick i många, många år.

 1. Endast handtvätt! Använd två korkar kashmirschampo eller babyschampo.

 2. Fyll din diskbänk/hink med kallt vatten. Sänk babyfilten ner för att se till att den är jämnt såpad över och massera försiktigt med fingertopparna. Låt nu plagget ligga i 10-30 minuter.

3. Skölj din babyfilt med kallt vatten tills det inte finns någon tvål kvar.

4. Tryck försiktigt ut vattnet utan att vrida! Lägg den bara på en torr handduk och rulla ihop den. Låt nu babyfilten lufttorka!

5. Häng inte kashmir eftersom det kommer att avforma ditt plagg!

6. Tvätta inte kashmiren för mycket! Tvätta den bara några gånger per säsong och använd en uppfräschande spray mellan tvättarna.

Storlek i cm
Storlek på filt i cm 80cm x 84cm
Färg på filt Natural Grey
Typ av filt Stickad
Information
Producent Dragon Hugs
Tvättråd Plantorkning, Handtvätt, Använd tvättmedel för ull
Material 100% Mongoliska Kashmir

Nyfödd klädpaket, Grey Leaves

Ett lyxigt klädpaket i storlek 50/56 cm och 62/68 cm (0-6 månader) tillverkad i 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull. Vackert grått löv mönster som passar både små flickor och pojkar. Klädsetet innehåller BB-mössa, body med lång ärm, byxa med fot och en sparkdräkt. En garanterad succé hos nybakade föräldrar! - FRI FRAKT PÅ ALLT
vm-10284

Yosoy babyborste med naturlig borststrån

En extra mjuk borste i naturliga material för barnens ömtåliga hårbotten. Passar bra för både nyfödda och lite äldre bebisar.
10223
Rea

Yosoy bambu sparkdräkt med kort ärm, Silver

Silkeslen sparkdräkt med kort ärm i vacker silver färgat bambuviskos. Bambu är ett mycket uppskattat material för bebisar; det andas och är temperatur reglerande. Matchar body i samma färg. Perfekt för sommaren! FRI FRAKT!
vm-10568

Yosoy ekologisk bomullsbody med knut, Grey Leaf

Lyxig body med knut som kan användas som body, pyjamas eller sovsäck. Den universella storleken passar från den första dagen i livet, upp till 6 månader. Tillverkad i 100% certifierad (GOTS- certifiering ) ekologisk bomull. FRI FRAKT!
10532