Till toppen

Dragon Hugs

Dragon Hugs Cashmere grundare Solveiga Savickaite växte upp på Balkan och som tonåring tog hon hand om barn på et specialiserad barnhem. Innan hon lade de små i sängen gav hon dem alltid en stor lång kram så att de skulle sova gott. Dessa långa varma kramar brukade hon kalla Dragon Hugs.

Senare tänkte hon på hur underbart det skulle vara att slå in alla bebisarna i kashmir och ge dem dessa kramar.

 Vi erbjuder nu babyfiltar i kashmir av bästa kvalitet från Dragon Hugs för spädbarn och barn så att alla kan njuta av en Dragon Hug full av kärlek.

 


Sortera på:

Dragon Hugs Kashmir Babyfilt, Natural Grey

Stickad babyfilt i mongoliska kashmir i vacker naturlig grå färg. Tillverkad för hand i Nepal av 2 ply garn. Lätt som en fjäder, varm som mammas kramar, så mjuk och skön att den kan användas direkt på babyhuden.
10883

Dragon Hugs Kashmir Babyfilt, Pink Magnolia

Stickad babyfilt i mongoliska kashmir i vacker pink magnolia färg. Tillverkad för hand i Nepal av 2 ply garn. Lätt som en fjäder, varm som mammas kramar, så mjuk och skön att den kan användas direkt på babyhuden.
10881

Dragon Hugs Kashmir Babyfilt, Sky Blue

Stickad babyfilt i mongoliska kashmir i vacker himmel blå färg. Tillverkad för hand i Nepal av 2 ply garn. Lätt som en fjäder, varm som mammas kramar, så mjuk och skön att den kan användas direkt på babyhuden.
10882

Dragon Hugs Kashmir Babyfilt, Vanilla White

Stickad babyfilt i mongoliska kashmir i vacker vaniljvit färg. Tillverkad för hand i Nepal av 2 ply garn. Lätt som en fjäder, varm som mammas kramar, så mjuk och skön att den kan användas direkt på babyhuden.
10880

Dragon Hugs ekologiska kashmirull tillverkas med metoder och material med låg miljöpåverkan. Det ekologiska färgämnet av hög kvalitet används för att uppnå vackra färger. Vi erbjuder också ofärgad ull i 100% naturliga färger. Alla produkterna är fairtrade och tillverkade i enlighet med traditionellt hantverk i Nepal.

Kashmir getters historia och ursprung

Kashmir fibrerna samlas in genom att borsta getterna; Capra Hircus som lever på det tibetanska höglandet, i Himalaya och främst i Mongoliet, under fäl ...