Till toppen

Byxor i ekologisk bomull

Byxor och tights till baby från 0-2 år. 100% ekologisk bomull som är bra för bebisens sensitiva hud. Många bebisar har atopisk eksem och då är det speciellt viktigt att välja ekologiska material i kläder, filtar och sängkläder som är allergivänliga och ofta påverkar eksemet positivt. 


Sortera på:
Nyhet

Ebbe Kids Fien Leggings Snäckor

Sand färgade leggings för baby och barn med helmönstrat tryck med vackra sneckor. Byxorna har tight passform och mjuk resor i midjan.
vm-10663
Nyhet

Ebbe Kids Fien Leggings, Segelbåtar

Vita leggings för baby och barn med helmönstrat tryck med små segelbåtar. Byxorna har tight passform och mjuk resor i midjan.
vm-10658
Nyhet

Ebbe Kids Fotini Ärmlös Romper, Segelbåtar

Vit romper till baby med vackert helmönstrat tryck med små segelbåtar. Ärmlös, korta ben och tryckknappar i grenen.
vm-10652
Nyhet

Ebbe Kids Fotini Ärmlös Romper, Snäckor

Sand färgat romper till baby med vackert helmönstrat tryck med snäckor. Ärmlös, korta ben och tryckknappar i grenen.
vm-10645
Nyhet

Yosoy Velour set tröja med huva och byxa, Beige

2-delat set i velour med tröja med huva och byxa i premium ekologisk bomull i färgen Beige. Passar barn från 6 månader och upp till 3 år.
vm-10827
Nyhet

Yosoy Velour set tröja med huva och byxa, Blå

2-delat set i velour med tröja med huva och byxa i premium ekologisk bomull i vacker blå färg. Passar barn från 6 månader upp till 3 år.
vm-10833
Nyhet

Yosoy Velour set tröja med huva och byxa, Rosa

2-delat set i velour med tröja med huva och byxa i premium ekologisk bomull i vacker rosa färg. Passar barn från 6 månader upp till 3 år.
vm-10830

Yosoy ekologiska bomullsbyxor med fot, Blue Balloons

Supermjuka GOTS-certifierade bomullsbyxor som passar från nyfödd och upp till 4 månader. Vackert ballong mönster som du får i matchande body med kort och lång ärm, BB-mössa samt sparkbyxa. - FRI FRAKT PÅ ALLT
vm-10209

Yosoy ekologiska bomullsbyxor med fot, Grey Leafs

Supermjuka GOTS-certifierade bomullsbyxor i storlek 56 och 62 ( från 0-4 månader). Vackert grått löv mönster som passar både till små flickor och pojkar. Matcha med body med kort och lång ärm, BB-mössa samt sparkbyxa. - FRI FRAKT PÅ ALLT
vm-10207

Yosoy ekologiska bomullsbyxor med fot, Japanese Flowers

Supermjuka GOTS-certifierade bomullsbyxor i storlek 56 och 62 ( från 0-4 månader). Vackert japanska blommor mönster som du får i matchande body med kort och lång ärm, BB-mössa samt sparkbyxa. - FRI FRAKT PÅ ALLT
vm-10213

Yosoy ekologiska bomullsbyxor med fot, Vintage Roses

Supermjuka GOTS-certifierade bomullsbyxor i storlek 56 och 62 ( från 0-4 månader). Vackert vintage rosor mönster som du får i matchande body med kort och lång ärm, BB-mössa samt sparkbyxa. - FRI FRAKT PÅ ALLT
vm-10211

Hållbart miljö med rätt tvätt

När vi tar ut resurser från naturen blir begreppet hållbart att naturen ska kunna återhämta sig av egen kraft och att vi inte förorenar och förstör.

Vad är GOTS certifiering?

Ekologisk bomull betyder att den är odlad helt utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel.