Till toppen

Barnvagnstillbehör

Här hittar du olika tillbehör till barnvagnen som åkpåse, handmuff eller kudde till sittvagnen. Vi har fri frakt, fri retur på byte och snabb leverans 1-3 dagar


Sortera på: Namn (a > ö)

Pulp kudde till sittvagnar, Bunnies

När barnet börjar med sittvagn är det mysigt och kanske nödvändigt att ha en kudde i nacken. Den här kudden har roligt kanin mönster på ena sidan och rosa tyg med prickar på andra sidan.
10109

Pulp kudde till sittvagnar, Forest

När barnet börjar med sittvagn är det mysigt och kanske nödvändigt att ha en kudde i nacken. Den här kudden har roligt skogsdjur mönster på ena sidan och mjuk fleece på andra sidan.
10108

Yosoy handmuff Scandi Flowers on the beige

Med handmuffen blir en promenad varm även på de kallaste dagarna! Du fäster den lätt på barnvagnen och du behöver inte oroa dig för kalla händer. Vackert Flowers on the beige mönster som matchar åkpåse i samma mönster.
11070

Yosoy handmuff Scandi Grå

Med handmuffen blir en promenad varm även på de kallaste dagarna! Du fäster den lätt på barnvagnen och du behöver inte oroa dig för kalla händer. Snygg graffitti grå som matchar åkpåse i samma färg.
10295

Yosoy handmuff Scandi svart med Vintage Roses

Med handmuffen blir en promenad varm även på de kallaste dagarna! Du fäster den lätt på barnvagnen och du behöver inte oroa dig för kalla händer. Svart färg med Vintage Roses som matchar åkpåse i samma mönster.
11069

Yosoy åkpåse Forest

Lyxig åkpåse från Yosoy som är motståndskraftig mot smuts, vatten och snö. Skyddar också mot vind. Mycket mjuk och skön fleece inuti. Vackert Forest mönster på mörk grön bakgrund. FRI FRAKT.
11067

Yosoy åkpåse Svart med Vintage Roses

Lyxig åkpåse från Yosoy som är motståndskraftig mot smuts, vatten och snö. Skyddar också mot vind. Mycket mjuk och skön fleece inuti. Vackert Vintage Roses mönster som matchar handmuff, kläder, täcken, kudde, swaddle filt, lakan, babynest med mera.
10293

Yosoy åkpåse Winter Land

Lyxig åkpåse från Yosoy som är motståndskraftig mot smuts, vatten och snö. Skyddar också mot vind. Mycket mjuk och skön fleece inuti. Vackert Winter Land mönster på vit bakgrund. FRI FRAKT.
11068

Yosoy åkpåse och handmuff, Grå

Lyxig åkpåse med matchande handmuff från Yosoy som är motståndskraftig mot smuts, vatten och snö. Skyddar också mot vind. Mycket mjuk och skön fleece inuti. Grå färg. FRI FRAKT & FRI RETUR på byte.
11058

Yosoy åkpåse och handmuff, Vintage Roses

Lyxig åkpåse i svart med Vintage Roses med matchande handmuff som man fäster på vagnen. Så slipper man kalla händer på promenaden! Super mjuk och härlig fyllning med imitations päls. Det här setet får du definitivt komplimanger på! FRI FRAKT & FRI RETUR vid byte!
10504

Yosoy åkpåse till babyskydd i bil, Baby Deer

En lyxig åkpåse till babyskyddet i bilen med vackert Baby Deer mönster i 100% Satin bomull på insidan och 100% sammet i vacker rosa färg på utsidan. Den kan tvättas i maskinen på 30 grader. Passar från nyfödd och uppåt.
11062

Yosoy åkpåse till babyskydd i bil, Boho Flowers

En lyxig åkpåse till babyskyddet i bilen med vackert Boho Flowers mönster i 100% Satin bomull på insidan och 100% sammet i vacker rosa färg på utsidan. Den kan tvättas i maskinen på 30 grader. Perfekt för den första bilresan hem från BB.
10990