Till toppen

Barnrummet

Här hittar du allt du behöver i barnrummet som täcken, kuddar, lakan, sovpåsar, babynest, sänghimlar med mera.

Sortera på:

Babytäcke och kuddset i bambu, 0-3 år - Alpine Bells

Set till baby som innehåller täcke och kudde i supermjuk bambuviskos med allergivänlig fyllning. Vackert mönster Alpine Bells. Storlek 75cm x 100cm på täcke som passar barn från 0-3 år. Perfekt i spjälsängen och vagnen.
11255
Nyhet

Babytäcke och kuddset i bambu, 150x100cm - Safari

Set till barn som innehåller täcke och kudde i supermjuk bambuviskos med allergi vänlig fyllning. Vackert Safari mönster. Storlek 150cm x 100cm på täcke och kudde 60x40cm. Perfekt i juniorsängen.
11325

Pulp Bambu Baby täcke & kuddset 80x100cm, Magnolia

Babytäcke och kuddset i 100% bambu med allergivänlig fyllning. Vackert mönster med magnolia blommor. Storlek 80cm x 100cm som passar barn från 0-3 år.
11050
Rea

Pulp Bomullstäcke & kudde 100x135cm, Blue Balloons

SISTA 2 KVAR! Nu har DU sjansen! Täcke och kudde som passar till juniorsängen med roligt panda mönster i mint färg. Tillverkad i ekologisk bomull och har härlig fluffig fyllning som är gjord av anti-allergisk polyester.
11256
Nyhet

Sovpåse i bambu till baby, 0-18 mån - Baby Deer

Låt barnet sova tryggt och säkert med sovpåse i 100% bambuviskos. En sovpåse är ett alternativ som ersätter sängkläder och ger jämn temperatur. Den långa dragkedjan gör sovpåsen lätt att ta på samtidig som barnet inte kan sparka av sig den.
vm-11064
Nyhet

Yosoy Doudou Goose muslin snuttefilt, Ecru

Yosoy Doudou goose är en kramgo liten vän till alla som behöver en kompis. En blandning mellan snuttefilt och gosedjur, tillverkad av en underbar len muslinväv i 100% bomull i färgen ecru (kräm). Lagom storlek för att kunna följa med som trygghet på alla äventyr.
11283
Nyhet

Yosoy Doudou Rabbit muslin snuttefilt, Beige

Yosoy Doudou rabbit är en kramgo liten vän till alla som behöver en kompis. En blandning mellan snuttefilt och gosedjur, tillverkad av en underbar len muslinväv i 100% bomull i färgen beige. Lagom storlek för att kunna följa med som trygghet på alla äventyr.
11276
Nyhet

Yosoy Doudou Rabbit muslin snuttefilt, Cinnamon

Yosoy Doudou rabbit är en kramgo liten vän till alla som behöver en kompis. En blandning mellan snuttefilt och gosedjur, tillverkad av en underbar len muslinväv i 100% bomull i färgen cinnamon (kanel). Lagom storlek för att kunna följa med som trygghet på alla äventyr.
11277
Nyhet

Yosoy Doudou Rabbit muslin snuttefilt, Dusty Pink

Yosoy Doudou rabbit är en kramgo liten vän till alla som behöver en kompis. En blandning mellan snuttefilt och gosedjur, tillverkad av en underbar len muslinväv i 100% bomull i färgen Dusty Pink. Lagom storlek för att kunna följa med som trygghet på alla äventyr.
11278
Nyhet

Yosoy Doudou Rabbit muslin snuttefilt, Ecru

Yosoy Doudou rabbit är en kramgo liten vän till alla som behöver en kompis. En blandning mellan snuttefilt och gosedjur, tillverkad av en underbar len muslinväv i 100% bomull i färgen ecru (kräm). Lagom storlek för att kunna följa med som trygghet på alla äventyr.
11279
Nyhet

Yosoy Doudou Rabbit muslin snuttefilt, Indigo

Yosoy Doudou rabbit är en kramgo liten vän till alla som behöver en kompis. En blandning mellan snuttefilt och gosedjur, tillverkad av en underbar len muslinväv i 100% bomull i färgen indigo. Lagom storlek för att kunna följa med som trygghet på alla äventyr.
11280
Nyhet

Yosoy Doudou Rabbit muslin snuttefilt, Mint

Yosoy Doudou rabbit är en kramgo liten vän till alla som behöver en kompis. En blandning mellan snuttefilt och gosedjur, tillverkad av en underbar len muslinväv i 100% bomull i färgen mint. Lagom storlek för att kunna följa med som trygghet på alla äventyr.
11281
Storleksguide barntäcken

Vilken storlek på barntäcket är den rätta? Här får du en liten guide på vilka babytäcken som passar...

Varför borde barn sova i bambu sängkläder?

En av de viktigaste sakerna som en baby behöver för att utvecklas ordentligt är sömn.