Till toppen

Barnkläder 2-12 år

Sortera på:

Yosoy mössa i merinoull med öron, Petrol

Mössa med öron till barn 2-4 år i 100% merinoull i färgen petrol. Merinoull är hypoallergen och är mjuk, skonsamt mot barnets hud och kliar inte.
11129

Yosoy mössa i merinoull med öron, Grå

Mössa med öron till barn 2-4 år i 100% merinoull i färgen grå. Merinoull är hypoallergen och är mjuk, skonsam mot huden och kliar inte.
11123

Yosoy mössa i merinoull med öron, Beige

Mössa med öron till barn 2-4 år i 100% merinoull i färgen beige. Merinoull är hypoallergen och är mjuk, skonsamt mot barnets hud och kliar inte.
11124
Nyhet

Yosoy mössa i merinoull med tofts, Grå

Grå mössa tillverkad i 50% merinoull och 50% bomull med imitationspäls tofs. Två storlekar - S som passar barn och M som passar mammor.
vm-11121
Nyhet

Pulp byxa, Crocodiles

Skön byxa till barn i mjuk 100% ekologisk bomull med ribbkant som kan vikas upp vid benslut - byxan kan växa med barnet. Roligt tryck av krokodiler i brunt på vit.
vm-11341
Nyhet

Pulp byxa, Cats

Skön byxa till barn i mjuk 100% ekologisk bomull med ribbkant som kan vikas upp vid benslut - byxan kan växa med barnet. Roligt tryck av katter i ljusrosa på armé grön.
vm-11338
Nyhet

Pulp Hoodie, Crocodiles

Huvtröja till barn i mjuk 100% ekologisk bomull med raglanärm. Känguruficka fram, mudd vid ärmslut och i nederkant på tröjan. Roligt tryck av krokodiler i brunt på vit.
vm-11332
Nyhet

Pulp Hoodie, Cats

Huvtröja till barn i mjuk 100% ekologisk bomull med raglanärm. Känguruficka fram, mudd vid ärmslut och i nederkant på tröjan. Roligt tryck av katter i ljusrosa på grå.
vm-11329

Marius Kids vantar i merinoull, Navy

Mjuka och sköna vantar i merinoull med Marius® mönster, för bebis och barn i marinblå färg med vitt och rött mönster. Vantarna finns även i Lotus rosa.
vm-10330
Rea

Marius Kids vantar i merinoull, Lotus Pink

Vantar i merinoull finns även i navy blå färg.
vm-10357

Barnkläder i bambu, ekologisk bomull och merinoull, samt badkläder i återvunnen polyester till barn från 2 år och upp till 12 år. 

5 fördelar med merinoull

Om ull kliar eller inte beror på fiberns tjocklek. Detta mäts i något som kallas min (µ - tusendels millimeter) och kallas mikron.....

De fantastiska egenskaperna i ull

Ull är 100% förnybar och naturlig och är därför en av våra mest hållbara materialresurser.