• Vi skickar dina presenter direkt till mottagaren fraktfritt i Sverige.
Fri frakt / Snabb leverans / Personlig service

Yosoy bambu sänghimmel, Vintage Roses

  • 1 739 kr
I lager.
Dela
Leverantör: YOSOY

Sänghimlen Vintage Roses är en vacker dekoration i bebisrummet eller barnrummet. Mönstret med vintage rosor är tidlöst och passar perfekt i ett flickrum. Tillverkad av andningsbart bambu tyg och sytt med de finaste detaljerna. Du kan hänga den ovanför sängen, men också andra ställen om du vill det.

Storlek: höjd 265 cm plus strängar för upphängning ca 45 cm
cirkeldiameter: 48 cm +/- 2 cm

Material: 100% Bambuviskos

Tillverkad i Polen.

Tvättråd
Tvättas i maskinen på 30 grader för sig själv. Du kan använda mjukmedel. Använd inte torktrumma, men häng till tork. Tål inte kemisk tvätt eller att blekas.


YOSOY är vår nya producent från Polen som tillverkar bebis produkter som används från barnets första ögonblick i livet.
Namnet YOSOY betyder Jag är på spanska.
Jag är. Helt enkelt.
Här och nu.
Ärligt
Sant
Det vackraste ... - det här är YOSOY och det är den världen vi skapar.
YOSOY är ett team av kreativa människor, vars positiva idéer resulterar i projekt som använder de allra bästa polska materialen och högkvalitativt europeiskt ekologisk bomullsgarn och bambuviskos.
Vi antar att endast de projekt som härrör från en äkta passion lyckas. Vi älskar vad vi gör och tror att våra ansträngningar för att skapa vackra små saker för spädbarn hjälper till att förändra världen.

YOSOY-teamet strävar efter att se till att produkterna som hamnar i ett barns rum görs med största omsorg, är underbara för småbarn att se och använda ... och en mamma som inte bara tänker på skönhet utan också säkerhet.