• Vi skickar dina presenter direkt till mottagaren fraktfritt i Sverige.
Fri frakt / Snabb leverans / Personlig service

YOSOY Bambu Babynest, Japanese Flowers

  • 929 kr
  • 743 kr
I lager.
Dela
Leverantör: YOSOY

Babynest i bambu från YOSOY utformat för spädbarn för att ge dem en känsla av säkerhet och en mysig plats att sova under sin första tid i livet. Mjuka kanter som skyddar barnet mot att falla ut. Vackert japanska blommor mönster i rosa.

Enkel och smidig att ta med på resan. Den kan användas för att sova i föräldrarnas säng eller i en vanlig spjälsäng/barnsäng, men också i soffan, på terrassen eller under resor. YOSOY Babynest är fylld med anti-allergisk skum av polyester och överdrag är i 100% bambu, som känns skön mot ditt barns hud. Alla element kan tas bort för att säkert tvätta den i tvättmaskinen. Babynestet är öppningsbart i ena kortsidan. En härlig plats för din bebis att vila och leka på!


Storlek madrass: 30 cm x 65 cm

Material
100% bambu. Allergivänlig fyllning i polyester.
Alla produkter har organisk certifierats enligt OEKO-TEX Standard 100-certifiering, använder material i första klass och uppfyller EU:s standarder (vilket säkerställer att barnen är omgivna av material som är fria från farliga ämnen eller skadliga kemikalier). Tillverkad i en fabrik med hållbara, rättvisa arbets- och produktionsvillkor. Tillverkad i Polen.


Tvättråd:
Tvättas separat efter att du har tagit bort madrassen från kokongens botten. Vi rekommenderar att tvätta på delikat i 30 grader, centrifugera med lägsta möjliga hastighet, torka platt. Torktumla ej.


YOSOY är vår nya producent från Polen som tillverkar bebis produkter som används från barnets första ögonblick i livet. Namnet YOSOY betyder Jag är på spanska.
Jag är. Helt enkelt.
Här och nu.
Ärligt
Sant
Det vackraste ... - det här är YOSOY och det är den världen vi skapar.
YOSOY är ett team av kreativa människor, vars positiva idéer resulterar i projekt som använder de allra bästa polska materialen och högkvalitativt europeiskt ekologisk bomullsgarn och bambuviskos.Vi antar att endast de projekt som härrör från en äkta passion lyckas. Vi älskar vad vi gör och tror att våra ansträngningar för att skapa vackra små saker för spädbarn hjälper till att förändra världen.

YOSOY-teamet strävar efter att se till att produkterna som hamnar i ett barns rum görs med största omsorg, är underbara för småbarn att se och använda ... och en mamma som inte bara tänker på skönhet utan också säkerhet.


Fördelar med bambu:

  • Bambu viskos är väldigt mjuk och har en silke-lik känsla, vilket ger din bebis en komfortabel och lyxig känsla.

  • Ekologisk - Bambu växer snabbt och behöver varken pesticid eller gödning, eftersom den har en naturlig resistens mot skadedjur och svamp.

  • Icke-Allergisk - Den orsaker inte allergiska reaktioner på bebisens hud eftersom den växer naturligt.

  • Termo-Kontroll - Bambu viskos har temperaturstyrda egenskaper, som håller bebisarna svala på sommaren och varma på vintern.

  • Andas - Tyget är mycket andningsbart, du kan täcka barnvagnen och den kommer fortfarande släppa igenom luft.

  • Absorbent - Bambu viskos absorberar upp till 60% mer fuktighet än bomull, vilket gör att den är perfekt i handdukar och bäddset. Den absorberar också obehagliga luktar.