• Vi skickar dina presenter direkt till mottagaren fraktfritt i Sverige.
Fri frakt / Snabb leverans / Personlig service

YOSOY Bambutäcke till nyfödd 65x75cm, Vintage Roses

  • 499 kr
I lager.
Dela
Leverantör: YOSOY

Täcke i 100% bambuviskos från YOSOY med allergivänlig fyllning. Den här storleken passar till nyfödd och upp till 6 månader. Behaglig mot din bebis hud, tack vare bambu-materialet som är lent och andas. Speciellt bra för barn med känslig hud. Vackert vintage rosor mönster. Passar perfekt för spjälsängen eller barnvagnen.
Du behöver inte använda påslakan på våra täcken. Bra för plånboken och för miljön.

Storlek: 65cm x 75cm (+/- 3)

Material
100% bambuviskos, icke-allergiframkallande fyllning - Täcket är fylld med silicon nonwoven med FIRA Certification - Säkert och tryggt för ditt barn.Alla produkter har OEKO-TEX Standard 100-certifiering, använder material i första klass och uppfyller EU: s standarder.


Tvättråd

Tvättas i maskinen på 30 grader för sig själv. Du kan använda mjukmedel. Använd inte torktrumma, men häng till tork. Tål inte kemisk tvätt eller att blekas.


YOSOY är vår nya producent från Polen som tillverkar bebis produkter som används från barnets första ögonblick i livet. Namnet YOSOY betyder Jag är på spanska.
Jag är. Helt enkelt. Här och nu.
Ärligt
Sant
Det vackraste ... - det här är YOSOY och det är den världen vi skapar.
YOSOY är ett team av kreativa människor, vars positiva idéer resulterar i projekt som använder de allra bästa polska materialen och högkvalitativt europeiskt ekologisk bomullsgarn och bambuviskos.
Vi antar att endast de projekt som härrör från en äkta passion lyckas. Vi älskar vad vi gör och tror att våra ansträngningar för att skapa vackra små saker för spädbarn hjälper till att förändra världen.
YOSOY-teamet strävar efter att se till att produkterna som hamnar i ett barns rum görs med största omsorg, är underbara för småbarn att se och använda ... och en mamma som inte bara tänker på skönhet utan också säkerhet.


Fördelar med bambu sängkläder:

  • Bambu viskos är väldigt mjuk och har en silke-lik känsla, vilket ger din bebis en komfortabel och lyxig känsla.

  • Ekologisk - Bambu växer snabbt och behöver varken pesticid eller gödning, eftersom den har en naturlig resistens mot skadedjur och svamp.

  • Icke-Allergisk - Den orsaker inte allergiska reaktioner på bebisens hud eftersom den växer naturligt.

  • Termo-Kontroll - Bambu viskos har temperaturstyrda egenskaper, som håller bebisarna svala på sommaren och varma på vintern.

  • Andas - Tyget är mycket andningsbart, du kan täcka barnvagnen och den kommer fortfarande släppa igenom luft.

  • Absorbent - Bambu viskos absorberar upp till 60% mer fuktighet än bomull, vilket gör att den är perfekt i handdukar och bäddset. Den absorberar också obehagliga luktar.