• Vi skickar dina presenter direkt till mottagaren fraktfritt i Sverige.
Fri frakt / Snabb leverans / Personlig service

YOSOY Bambu Swaddle, Moon

  • 449 kr
I lager.
Dela
Leverantör: YOSOY

En underbar lätt swaddlefilt som andas och är extremt mjuk i 100% organisk bambuviskos från YOSOY. Vackert mönster Moons. Tillverkad av organisk bambutyg från Europa för att säkerställa barnens säkerhet och komfort. Bambu har temperaturstyrande egenskaper, som håller bebisarna svala på sommaren och varma på vintern. Tyget är mycket andningsbart, och gör det perfekt för nyfödda och bebisar.


Vår 100% organiska bambu är mjukare än den mjukaste bomullen och lenare än den slätaste siden. Perfekt för alla aktiva mammor - Använd dina Swaddles inte bara när lilla hjärtat skal sova i sängen, utan också vid diskret amning, tupplurar, som en pålitlig resekompis på resa med flyg, tog, buss, handduk, picknickfilt, solskydd för vagn och bilstol, skydd för mormors favoritblus ... ja och så många fler sätt!
Perfekt gåva till babyshower - "Must-have" för nyfödda.


Storlek: 120cm x 120cm (+/- 5cm)


Material
100% bambuviskos
Alla produkter har organisk certifierats enligt OEKO-TEX Standard 100-certifiering, använder material i första klass och uppfyller EU:s standarder. Tillverkad i en fabrik med hållbara, rättvisa arbets- och produktionsvillkor.


Tvättråd
Tvättas i maskinen på 30 grader för sig själv. Du kan använda mjukmedel. Använd inte torktrumma, men häng till tork. Tål inte kemisk tvätt eller att blekas.


YOSOY är vår nya producent från Polen som tillverkar bebis produkter som används från barnets första ögonblick i livet.
Namnet YOSOY betyder Jag är på spanska.
Jag är. Helt enkelt.
Här och nu.
Ärligt
Sant
Det vackraste ... - det här är YOSOY och det är den världen vi skapar.
YOSOY är ett team av kreativa människor, vars positiva idéer resulterar i projekt som använder de allra bästa polska materialen och högkvalitativt europeiskt ekologisk bomullsgarn och bambuviskos.
Vi antar att endast de projekt som härrör från en äkta passion lyckas. Vi älskar vad vi gör och tror att våra ansträngningar för att skapa vackra små saker för spädbarn hjälper till att förändra världen.

YOSOY-teamet strävar efter att se till att produkterna som hamnar i ett barns rum görs med största omsorg, är underbara för småbarn att se och använda ... och en mamma som inte bara tänker på skönhet utan också säkerhet.


Fördelar med bambu:

  • Bambu viskos är väldigt mjuk och har en silke-lik känsla, vilket ger din bebis en komfortabel och lyxig känsla.

  • Ekologisk - Bambu växer snabbt och behöver varken pesticid eller gödning, eftersom den har en naturlig resistens mot skadedjur och svamp.

  • Icke-Allergisk - Den orsaker inte allergiska reaktioner på bebisens hud eftersom den växer naturligt.

  • Termo-Kontroll - Bambu viskos har temperaturstyrda egenskaper, som håller bebisarna svala på sommaren och varma på vintern.

  • Andas - Tyget är mycket andningsbart, du kan täcka barnvagnen och den kommer fortfarande släppa igenom luft.

  • Absorbent - Bambu viskos absorberar upp till 60% mer fuktighet än bomull, vilket gör att den är perfekt i handdukar och bäddset. Den absorberar också obehagliga luktar.