• Vi skickar dina presenter direkt till mottagaren fraktfritt i Sverige.
Fri frakt / Snabb leverans / Personlig service

YOSOY Bambu Swaddle, Eukalyptus

  • 479 kr
I lager.
Dela
Leverantör: YOSOY

NYHET! Kommer till lager nästa vecka (vecka 12) Förbeställ om du vill 😃

En underbar lätt swaddlefilt som andas och är extremt mjuk i 100% organisk bambuviskos från YOSOY. Vackert mönster med Eukalyptus blad Tillverkad av organisk bambutyg från Europa för att säkerställa barnens säkerhet och komfort. Bambu har temperaturstyrande egenskaper, som håller bebisarna svala på sommaren och varma på vintern. Tyget är mycket andningsbart, och gör det perfekt för nyfödda och bebisar.

Vår 100% organiska bambu är mjukare än den mjukaste bomullen och lenare än den slätaste siden. Perfekt för alla aktiva mammor - Använd dina Swaddles inte bara när lilla hjärtat skal sova i sängen, utan också vid diskret amning, tupplurar, som en pålitlig resekompis på resa med flyg, tog, buss, handduk, picknickfilt, solskydd för vagn och bilstol, skydd för mormors favoritblus ... ja och så många fler sätt!
Perfekt gåva till babyshower - "Must-have" för nyfödda.


Storlek: 120cm x 120cm (+/- 5cm)


Material
100% bambuviskos
Alla produkter har organisk certifierats enligt OEKO-TEX Standard 100-certifiering, använder material i första klass och uppfyller EU:s standarder. Tillverkad i en fabrik med hållbara, rättvisa arbets- och produktionsvillkor.


Tvättråd
Tvättas i maskinen på 30 grader för sig själv. Du kan använda mjukmedel. Använd inte torktrumma, men häng till tork. Tål inte kemisk tvätt eller att blekas.Fördelar med bambu:

  • Bambu viskos är väldigt mjuk och har en silke-lik känsla, vilket ger din bebis en komfortabel och lyxig känsla.

  • Ekologisk - Bambu växer snabbt och behöver varken pesticid eller gödning, eftersom den har en naturlig resistens mot skadedjur och svamp.

  • Icke-Allergisk - Den orsaker inte allergiska reaktioner på bebisens hud eftersom den växer naturligt.

  • Termo-Kontroll - Bambu viskos har temperaturstyrda egenskaper, som håller bebisarna svala på sommaren och varma på vintern.

  • Andas - Tyget är mycket andningsbart, och gör det perfekt för nyfödda och bebisar.

  • Absorbent - Bambu viskos absorberar upp till 60% mer fuktighet än bomull. Den absorberar också obehagliga luktar.