• Vi skickar dina presenter direkt till mottagaren fraktfritt i Sverige.
Fri frakt / Snabb leverans / Personlig service

Pulp Bambu Swaddle filt + Snuttefilt, Dinos

  • 469 kr
I lager.
Dela
Leverantör: Pulp

Lyxig mjuk och lätt  swaddle filt och en liten snuttefilt  i 60% bambusviskos och 40% organisk bomull. Roligt dinosaurus mönster. Swaddles kommer ifrån att swaddla sin baby som är en uråldrig teknik. Tyget hjälper att kroppens värmereglering fungerar naturligt och ser till att din babys temperatur regleras automatiskt. Väven är mjuk och skön mot huden och anpassad för dagligt bruk. Ju mer du tvättar filtarna desto mjukare blir dem! Kan användas som filt i barnvagnen, skydd på suffletten när du låter barnet ligga och sova ute, som snuttefilt eller som underlakan i spjälsängen eller resesängen.

Osynliga silver-joner läggs till i tyget som förbättrar de antimikrobiella och svampdrivande egenskaperna hos bambu. Bambuviskos absorberar fukt mer än en bomull. Det är också anti-allergiframkallande och mycket andningsbart. Kommer i en PULP påse.

Storlek på filt: 110 cm x 110 cm +/- 2 cm
Storlek snuttefilt: 30 cm x 35 cm +/- 2 cm

Material: 60% bambuviskos och 40% organisk bomull


Tygerna som används är tillverkade i EU och har OEKO-TEX STANDARD 100 Certificate (testat för skadliga ämnen). Alla våra produkter till bebisar, utan undantag, tillverkas i EU.

Tvättas i maskin på 30 grader. Ej torktumla.


Fördelar med Bambu:

  • Bambu viskos är väldigt mjuk och har en silke-lik känsla, vilket ger din bebis en komfortabel och lyxig känsla.
  • Ekologisk - Bambu växer snabbt och behöver varken pesticid eller gödning, eftersom den har en naturlig resistens mot skadedjur och svamp.
  • Icke-Allergisk - Den orsaker inte allergiska reaktioner på bebisens hud eftersom den växer naturligt.
  • Termo-Kontroll - Bambu viskos har termostyrande egenskaper, som håller bebisarna svala på sommaren och varma på vintern.
  • Andningsbar - Tyget är mycket andningsbart, du kan täcka barnvagnen och den kommer fortfarande släppa igenom luft.
  • Absorbent - Bambu viskos absorberar upp till 60% mer fuktighet än bomull, vilket gör att den är perfekt i handdukar. Den absorberar också obehagliga luktar.