Till toppen

Bambu babyfiltar

Sortera på:
Nyhet

Yosoy Bambu swaddle med tofsar, Baby Deer

Lätt, andas och extremt mjuk är denna swaddle filt med tofsar i bambu från YOSOY. Vackert mönster Baby Deer som matchar kläder, täcken, kuddar, sovpåse, åkpåse till babyskyddet mm. i samma mönster.
11640
Nyhet

Yosoy Bambu Swaddle med tofsar, Let's fly

Lätt, andas och extremt mjuk är denna swaddle filt med tofsar i bambu från YOSOY. Vackert mönster Let's Fly som passar både tjejer och killar.
11639
Nyhet

Yosoy stickat filt Shells, White Pearl

Den här filten är gjord i 50% bambu och 50% ekologisk bomull, som gör den skonsam, den andas och är så otrolig mjuk, mysig och skön! Vackert hålmönster av snäckor i White Pearl färg - en väldigt fin present till nyfödda bebisar.
11475
Nyhet

Yosoy stickat filt Shells, Sunny Beige

Den här filten är gjord i 50% bambu och 50% ekologisk bomull, som gör den skonsam, den andas och är så otrolig mjuk, mysig och skön! Vackert hålmönster av snäckor i Sunny Beige färg - en väldigt fin present till nyfödda bebisar.
11474
Nyhet

Yosoy stickat filt Shells, Sunrise Pink

Den här filten är gjord i 50% bambu och 50% ekologisk bomull, som gör den skonsam, den andas och är så otrolig mjuk, mysig och skön! Vackert hålmönster av snäckor i Sunrise Pink färg - en väldigt fin present till nyfödda bebisar.
11473
Nyhet

Yosoy stickat filt Shells, Rose Gold

Den här filten är gjord i 50% bambu och 50% ekologisk bomull, som gör den skonsam, den andas och är så otrolig mjuk, mysig och skön! Vackert hålmönster av snäckor i Rose Gold färg - en väldigt fin present till nyfödda bebisar.
11471
Nyhet

Yosoy stickat filt Shells, Denim

Den här filten är gjord i 50% bambu och 50% ekologisk bomull, som gör den skonsam, den andas och är så otrolig mjuk, mysig och skön! Vackert hålmönster av snäckor i Denim färg - en väldigt fin present till nyfödda bebisar.
11470
Nyhet

Yosoy stickat filt Shells, Blue

Den här filten är gjord i 50% bambu och 50% ekologisk bomull, som gör den skonsam, den andas och är så otrolig mjuk, mysig och skön! Vackert hålmönster av snäckor i blå färg - en väldigt fin present till nyfödda bebisar.
11469
Nyhet

Yosoy stickat filt Shells, Blue Water

Den här filten är gjord i 50% bambu och 50% ekologisk bomull, som gör den skonsam, den andas och är så otrolig mjuk, mysig och skön! Vackert hålmönster av snäckor i Blue Water färg - en väldigt fin present till nyfödda bebisar.
11468
Nyhet

Yosoy stickat filt Shells, Grey

Den här filten är gjord i 50% bambu och 50% ekologisk bomull, som gör den skonsam, den andas och är så otrolig mjuk, mysig och skön! Vackert hålmönster av snäckor i Grå färg - en väldigt fin present till nyfödda bebisar.
11467
Nyhet

Yosoy Bambu filt Clover, Blue water

Lätt och delikat bambufilt i Blue water färg, extremt mjuk och passar utmärkt till nyfödda som har 10 gånger mer känslig hud än oss. Strukturen är mjuk och silkeslen.
11315
Nyhet

Yosoy Bambu filt Clover, Denim

Lätt och delikat bambufilt i denim färg, extremt mjuk och passar utmärkt till nyfödda som har 10 gånger mer känslig hud än oss. Strukturen är mjuk och silkeslen.
11314

Supermjuka babyfiltar i ekologisk bambu, tillverkade av naturlig bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande. Mycket mjuka och andningsbara, perfekt för bebisar och små barn.

Tillverkad av de bästa materialen i EU för att säkerställa barnens säkerhet och komfort. Lämpligt för känslig hud - faktiskt så skonsamt att det rekommenderas för barn med atopiskt eksem. Vår 100% organiska bambu är mjukare än den mjukaste bomullen och lenare än den slätaste siden. Mycket användarvänliga babyfiltar från barnet är nyfödd.

Varför borde barn sova i bambu sängkläder?

En av de viktigaste sakerna som en baby behöver för att utvecklas ordentligt är sömn.

Så här får du bort envisa fläckar på bebiskläderna

Så här får du bort envisa fläckar på bebiskläder, barnkläder ja alla textiler ekologiskt och utan att skada miljön.

Varför använda bambu?

Vi vill dela vår kärlek till bambu med dig och hjälpa dig och din familj att ha det bästa i livet, precis som naturen avsåg.

5 fördelar med merinoull

Om ull kliar eller inte beror på fiberns tjocklek. Detta mäts i något som kallas min (µ - tusendels millimeter) och kallas mikron.....