Till toppen

Bäddset dubbelsäng i bambu 240x210 cm, Sand

Produktnummer: 11488
I lager:

med moms

Sand färgad bäddset för dubbelsäng med stort påslakan samt två örngott i ett silkesmjukt ekologiskt bambu lyocell-tyg med en trådtäthet på 300TC från Movesgood. Bambu lämpar sig ypperligt till sängkläder eftersom det har en silkeslen textur som andas, är allergivänligt, värmereglerande och antibakteriellt, vilket gör det perfekt för att sova i. Bambu sängkläder är skonsamma för både din hud och för vår miljö och vårt klimat.

 • Påslakan +  2 st örngott ingår (1 + 2)
 • Påslakan storlek 240 x 210 cm
 • Örngott storlek 50 x 60 cm
 • Färg: sand
 • 100% bambu lyocell (den mest miljövänliga metoden)
 • Trådtäthet 300TC
 • Supermjukt material som andas
 • Antibakteriell - Kvalster trivs inte i bambu. Bambu är naturligt antibakteriell och det finns ingen grogrund för kvalster och bakterier i materialet. 
 • Allergivänligt - orsaker inte allergiska reaktioner
 • Värmereglerande - håller dig sval på sommaren och varm på vintern
 • Absorberande - Bambu absorberar 2-3 gånger mer fuktighet än bomull, därför känns sängkläderna inte fuktiga även om man svettas under natten.
 • Knappar längst ner för att stänga
 • Rekommenderad tvätt i 40 grader, använd gärna vårt ekologiska tvättmedel
 • Miljövänligt - OEKO-TEX certifierad
 • Behöver du bäddset för dubbelsäng? Här finns vårt dubbelsäng bäddset
Storlek i cm
Storlek cm täcken 240cm x 210cm
Storlek på kuddar i cm 60cm x 50cm
Information
Färg namn Sand
Materialspecifikation Bambu lyocell
Material Ekologisk Bambu
Certifiering OEKO-TEX Standard 100-certifiering
Tvättråd Tål inte blekningsmedel, Maskintvätt 40 grader, Ej kemtvätt, Stryk med låg värme
Producent Movesgood
Åldersgrupper Vuxen
Nyhet

Dra-på-lakan i bambu 180x200cm, Mörkgrå

Mörkgrå dra-på-lakan i ett silkesmjukt ekologiskt bambu lyocell-tyg med en trådtäthet på 300TC från Movesgood. Bambu lämpar sig ypperligt till sängkläder eftersom det har en silkeslen textur som andas, är allergivänligt, värmereglerande och antibakteriellt, vilket gör det perfekt för att sova i. Bambu sängkläder är skonsamma för både din hud och för vår miljö och vårt klimat. Det här lakanet (180 x 200 cm) kan enkelt användas på en mindre säng, till exempel en som är 140 cm bred - vik bara in det!
11495

Ekologiskt tvättmedel Citrontvätt

Universalmedel för klädtvätt och rengöring. Använd en och samma produkt för all tvätt utöver allmän rengöring av hemmet, bilen och båten. Citrontvätt gör tvätten ren och mjuk och har en antistatisk effekt - med en naturlig doft av citron. Ger 50 tvättar!
11096
Nyhet

Örngott i bambu x 2, Ljusblå

Silkesmjuka örngott i ljusblå färg (2 styck) från Movesgood. Gjord i bambu lyocell-tyg med en trådtäthet på 300TC. Bambu örngott andas, är värmereglerande, allergivänligt, har antibakteriella egenskaper och har samma fukt transporterande egenskaper som ull, vilket gör det perfekt att sova i. Bambu örngotten blir bara mjukare och mjukare ju mer du använder de.
11496
Nyhet

Örngott i bambu x 2, Mörk grå

Silkesmjuka örngott i mörk grå färg (2 styck) från Movesgood. Gjord i bambu lyocell-tyg med en trådtäthet på 300TC. Bambu örngott andas, är värmereglerande, allergivänligt, har antibakteriella egenskaper och har samma fukt transporterande egenskaper som ull, vilket gör det perfekt att sova i. Bambu örngotten blir bara mjukare och mjukare ju mer du använder de.
11500
Nyhet

Örngott i bambu x 2, Rosa

Silkesmjuka örngott i rosa färg (2 styck) från Movesgood. Gjord i bambu lyocell-tyg med en trådtäthet på 300TC. Bambu örngott andas, är värmereglerande, allergivänligt, har antibakteriella egenskaper och har samma fukt transporterande egenskaper som ull, vilket gör det perfekt att sova i. Bambu örngotten blir bara mjukare och mjukare ju mer du använder de.
11497
Nyhet

Örngott i bambu x 2, Sand

Silkesmjuka örngott i sand färg (2 styck) från Movesgood. Gjord i bambu lyocell-tyg med en trådtäthet på 300TC. Bambu örngott andas, är värmereglerande, allergivänligt, har antibakteriella egenskaper och har samma fukt transporterande egenskaper som ull, vilket gör det perfekt att sova i. Bambu örngotten blir bara mjukare och mjukare ju mer du använder de.
11499
Nyhet

Örngott i bambu x 2, Vit

Silkesmjuka örngott i mörk grå färg (2 styck) från Movesgood. Gjord i bambu lyocell-tyg med en trådtäthet på 300TC. Bambu örngott andas, är värmereglerande, allergivänligt, har antibakteriella egenskaper och har samma fukt transporterande egenskaper som ull, vilket gör det perfekt att sova i. Bambu örngotten blir bara mjukare och mjukare ju mer du använder de.
11498