Till toppen

Det här säger våra kunder...

Pulp Bambu Muslin filt, Dinos 
⭐⭐⭐⭐⭐
"Hej igen. Jag är såå nöjd även med denna beställning. Älskat era små filtar, materialet är så härligt och motiven är så söta och fina ❤ Och såklart är det extra roligt att beställa när man få handskrivna hälsningar. Ett supertack! Trevlig helg. Hälsningar Emelie N."
2020-06-01 10:39

Pulp Bambu Muslin filt, Blue Balloons
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"5 stjärnor - Väldigt snabb leverans, hade filten i brevlådan dagen efter att jag har beställt den! - Alltid fint packat - Filtarna är så otroligt bra och fina. Bästa hälsningar Helen L."
2021-02-02 10:11

Pulp Bambu Muslin filt, Dinos
⭐⭐⭐⭐⭐
"Hej 😃 Jag kommer beställa en filt till, men med hund motiv. Dottern och barnbarnet tyckte väldigt mycket om den här filten 💗 Mvh Mai-Liss H."
2020-06-28 13:55

Yosoy 100% Merinoull filt, Puder rosa 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hej, Vilket proffsigt mail och bemötande! Jag är så nöjd med filten, superfin kvalitet och fin färg. 5 stjärnor! Trevlig helg! Med vänlig hälsning Stephanie L."
2021-05-29 09.30


Baby & Barn

Här hittar du babytillbehör i bambu och ekologisk bomull. Vårt utbud av bäddutrustning, kuddar, täcken, lakan, filtar, badcapes, sovpåsar, gosedjur, amningssjal, bärsjal, vinterpåsar, handmuffar och annat tillbehör för din baby. 

Våra produsenter bryr sig om hälsan och komforten till de små. Det är därför de valde bambusviskos och ekologisk certifierat bomull som huvudtyg för att göra bebis-produkter. Det ger flera fördelar för barnet; det är ekologiskt, lugnande för huden, otroligt mjukt, mycket absorberande samt icke-allergiframkallande och temperaturreglerande. 

Varje bit  produceras noggrant och är designad och testad för att säkerställa slutprodukten av hög kvalitet. Tygerna som används är tillverkade i EU och har OEKO-TEX STANDARD 100 Certificate Class 1 (testat för skadliga ämnen) och GOTS certifiering (Global Organic Textile Standard) .