Till toppen

"Vi har FRI FRAKT, GRATIS RETUR ved byte och låga priser!"

Babyfiltar

Supermjuka, fina babyfiltar i certifierad ekologisk bambu, bomull och merinoull. Bland våra babyfiltar hittar du allt från tunna filtar i ekologisk bambu och bomull - såkallad muslinfiltar, swaddle filtar eller snuttefiltar -  till luftcirkulerande och temperaturreglerande stickade bebisfiltar i bambu och bomull - till varma, stickade babypläd i mjukaste merinoullen. Merinoullen är från mulesing fria får i Australien. Välj den babyfilten som passar dig och ditt barn bäst och syfte med babyfilten. Vi har babyfiltar för alla anlädningar! Babyfiltar som passar både i sängen, vagnen eller till babyskyddet.


Sortera på:
Rea

Pulp Bomull Swaddle filt, Balloons

Mjuk och skön filt med pom poms i 100% ekologisk bomull. Vackert luftballong mönster. Passar till både bebis och större barn.
10102
Rea

Pulp Bomull Swaddle, Strawberries

Mjuk och skön swaddle filt med pom poms i 100% ekologisk bomull med jordgubb mönster. Passar till både bebis och större barn.
10103
Rea

Pulp Bomull Swaddle filt, Avocado

Mjuk och skön swaddle filt med pom poms i 100% ekologisk bomull. Roligt avokado mönster. Passar till både bebis och större barn.
10118
Rea

Pulp Bomull Swaddle filt, Green Dinos

Mjuk och skön swaddle filt med pom poms i 100% ekologisk bomull. Roligt mönster med dinosaurier i grönt. Passar till både bebis och större barn.
10119
Rea

Pulp Bomull Swaddle filt, Hedgehogs

Skön swaddle filt till baby med roligt igelkott mönster. Babyfilten har grå pom poms i varje hörna och är 100cm x 110cm stor. Passar till både bebis och större barn.
10141
Rea

Pulp Bomull Swaddle filt, Aztec

Skön swaddle filt till baby med Aztec mönster. Babyfilten har svarta pom poms i varje hörna och är 100cm x 110cm stor. Passar till både bebis och större barn.
10143

Pulp Jersey Bambu filt med huva, Aztec

Bambufilt med huva gjord av stretchig bambuviskos (97% och 3% Elastane). Det är exceptionellt mjukt och skonsamt för barnets hud, mycket andningsbart och absorberande. Kan därför användas som badcape också.
10053

Pulp Jersey Bambu filt med huva, Butterflies

Bambufilt med huva gjord av stretchig bambusviskos (97% och 3% Elastan). Den är exceptionell mjuk och skonsam för barnets hud, mycket andningsbar och absorberande.
10054

Pulp Jersey Bambu filt med huva, Stars

Supermjuk och skön bambu babyfilt med stjärnmönster i grått. Bambu tyget är väldigt mjuk och har en silke-lik känsla, vilket ger din bebis en komfortabel och lyxig känsla.
10127

Pulp Jersey Bambu filt med huva, Feathers

Supermjuk och skön jersey bambu babyfilt med huva och fjädrar i grått. Bambu tyget är väldigt mjuk och har en silke-lik känsla, perfekt för bebisar som har 10 gånger mer känslig hud än oss.
10192

Pulp Bambu Muslin filt, Giraffes

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt med roligt giraff mönster från Pulp. Tillverkad av naturliga bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande.
10030

Pulp Bambu Muslin filt, Flamingos

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt i 60% bambusviskos och 40% organisk bomull. Roligt flamingo mönster i härliga färger.
10044

Det här säger våra kunder...

Nyfödd klädpaket, Grey Leafs
Yosoy Dreamy stickat filt, ljus grå

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Hejsan Så fina kläder och mjuka och sköna 😊 Snabb leverans . Min dotter blev så nöjd, och det personliga brevet var så fint att få 💝 Med vänlig hälsning, Åsa J."
2021-04-13 10:10

Yosoy muslin swaddle, Blue Balloons
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Väldigt nöjd 5 stjärnor. Mycket fin filt! Glad Påsk 🐣 Med vänlig hälsning, Maria B."
2021-03-31 11:01

Pulp Bambu Muslin filt Blue Balloons
Yosoy muslin swaddle, Grey Leafs

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"🌟🌟🌟🌟🌟 Väldigt trevligt och personligt bemötande, tack! Vänligen Anna-Karin F."
2021-03-29 15:56

Nyfödd klädpaket, Blue Balloons
Yosoy Spring stickat filt, Dirty Blue
Yosoy muslin swaddle, Blue Balloons

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Hej! Jag är supernöjd! Så fina kläder och filtar. Tack !🤗 Med vänlig hälsning! Suzanne C."
2021-03-22 10:05

Vad är att Swaddla sin bebis?

Swaddling är en uråldrig tradition och är vanligt i t.ex. USA och Australien. Det får barnet att känna sig trygg genom att simulera miljön inne i livm ...

Vad är GOTS certifiering?

Ekologisk bomull betyder att den är odlad helt utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel.

Alla våra babyfiltar är tillverkade för att ge både isolering och andningsförmåga och håller en jämn, lagom temperatur för barnet. Våra bambufiltar är tillverkad av naturliga bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande. Våra bomullsfiltar har GOTS-certifiering och genom att välja det värnar du om miljön och tar dessutom ett socialt ansvar för människorna i tillverkningsleden.

Våra stickade bebisfiltar i bambu och bomull kan ersätta den tradisjonella gallerfilten som används just för sin isolering och andningsförmåga. Hos oss får du trygga val av babyfiltar til din baby.