Till toppen

Babyfiltar i eco bomull

Sortera på:
Nyhet

Yosoy stickat filt Shells, White Pearl

Den här filten är gjord i 50% bambu och 50% ekologisk bomull, som gör den skonsam, den andas och är så otrolig mjuk, mysig och skön! Vackert hålmönster av snäckor i White Pearl färg - en väldigt fin present till nyfödda bebisar.
11475
Nyhet

Yosoy stickat filt Shells, Sunrise Pink

Den här filten är gjord i 50% bambu och 50% ekologisk bomull, som gör den skonsam, den andas och är så otrolig mjuk, mysig och skön! Vackert hålmönster av snäckor i Sunrise Pink färg - en väldigt fin present till nyfödda bebisar.
11473
Nyhet

Yosoy stickat filt Shells, Sunny Beige

Den här filten är gjord i 50% bambu och 50% ekologisk bomull, som gör den skonsam, den andas och är så otrolig mjuk, mysig och skön! Vackert hålmönster av snäckor i Sunny Beige färg - en väldigt fin present till nyfödda bebisar.
11474
Nyhet

Yosoy stickat filt Shells, Rose Gold

Den här filten är gjord i 50% bambu och 50% ekologisk bomull, som gör den skonsam, den andas och är så otrolig mjuk, mysig och skön! Vackert hålmönster av snäckor i Rose Gold färg - en väldigt fin present till nyfödda bebisar.
11471
Nyhet

Yosoy stickat filt Shells, Grey

Den här filten är gjord i 50% bambu och 50% ekologisk bomull, som gör den skonsam, den andas och är så otrolig mjuk, mysig och skön! Vackert hålmönster av snäckor i Grå färg - en väldigt fin present till nyfödda bebisar.
11467
Nyhet

Yosoy stickat filt Shells, Denim

Den här filten är gjord i 50% bambu och 50% ekologisk bomull, som gör den skonsam, den andas och är så otrolig mjuk, mysig och skön! Vackert hålmönster av snäckor i Denim färg - en väldigt fin present till nyfödda bebisar.
11470
Nyhet

Yosoy stickat filt Shells, Blue Water

Den här filten är gjord i 50% bambu och 50% ekologisk bomull, som gör den skonsam, den andas och är så otrolig mjuk, mysig och skön! Vackert hålmönster av snäckor i Blue Water färg - en väldigt fin present till nyfödda bebisar.
11468
Nyhet

Yosoy stickat filt Shells, Blue

Den här filten är gjord i 50% bambu och 50% ekologisk bomull, som gör den skonsam, den andas och är så otrolig mjuk, mysig och skön! Vackert hålmönster av snäckor i blå färg - en väldigt fin present till nyfödda bebisar.
11469

Yosoy muslin swaddle, Vintage Roses

Yosoy muslinfilt är en luftig och härlig babyfilt som är tillverkad i Polen av 50% bambu och 50% ekologisk GOTS-certifierad bomull. Vackert Vintage Roses mönster som matchar både kläder, täcken och kuddar i samma mönster. FRI FRAKT.
11132

Yosoy muslin swaddle, Mint

Yosoy muslinfilt är en luftig och härlig babyfilt som är tillverkad i Polen av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull från Portugal och Italien. Vacker mint färg som matchar fint till både kläder, täcken och kuddar i Japanese Flowers, Blue Balloons, Grey Leaf och Vintage Roses mönster. FRI FRAKT.
10609

Yosoy muslin swaddle, Japanese Flowers

Yosoy muslinfilt är en luftig och härlig babyfilt som är tillverkad i Polen av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull från Portugal och Italien. Vackert japanska blommor mönster som matchar både kläder, täcken och kuddar i samma mönster. FRI FRAKT.
10608

Yosoy muslin swaddle, Grey Leaves

Yosoy muslinfilt är en luftig och härlig babyfilt som är tillverkad i Polen av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull från Portugal och Italien. Vackert grått löv mönster som matchar kläder i samma mönster. FRI FRAKT.
10591

Här hittar du vackra, mjuka, sköna, hälsosamma filtar i 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull. 

Varje bit  produceras noggrant och är designad och testad för att säkerställa slutprodukten av hög kvalitet. Tygerna som används är tillverkade i EU och har OEKO-TEX STANDARD 100 Class 1 Certificate och GOTS certifiering (Global Organic Textile Standard).  Alla våra filtar till baby och barn tillverkas i EU med tyger och garn från EU.

Vad är GOTS certifiering?

Ekologisk bomull betyder att den är odlad helt utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel.

Vad betyder OEKO-TEX märkningen?

STANDARD 100 från OEKO-TEX® är en av världens mest kända märkningar för textilier som testats för skadliga ämnen.

Det här säger en våra kunder...

Yosoy Dreamy stickat filt, Powder Pink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hej !
Era varor är till full belåtenhet! 

Jag är uppväxt  (född 1962) i en möbelaffär, där vi även sålde gardiner och hemtextil, så jag har en utbildning i textilkunskap med allt vad det innebär av fiberkunskap och blandningar för att få rätt hållbarhet och kvalitet till rätt syfte. 
Vi sålde även barntillbehör, och köpte från olika firmor som hade mycket fina lakan, filtar o täcken mm. Nu är det svårt att få tag på samma kvalitet både vad gäller bomulls- och yllefiltar, och riktigt fina/mjuka/bra hållbara barnlakan. Klippan har ju en del, men jag saknar riktigt bra och lite tjockare flanellfiltar, t ex. Vi köpte också in speciell barnlakansväv, den hade längre o tunnare fibrer, och var superlen till små barnkinder :)). Nu finns den inte längre att få tag på, leverantörerna har minskat i sitt sortiment. 

"Filtarna är jättefina, och har en mycket god kvalitet, inga knutar eller skarvar i garnet heller, som kan minska hållbarhet. De är också mycket jämna och fina i stickningen. Var faktiskt inne och tittade på den polska hemsidan, då jag undrade var de kom ifrån, vem har den kvalitet nu för tiden? De hade mycket fint!

Hoppas nu att föräldrar och mor-o farföräldrar tänker kvalitet och hållbarhet när de handlar, hittar till er, och att ni därmed kan fortsätta ert företag i många år framöver. 

Lycka till! Mvh Lilian"
2021-03-08 09:47