Till toppen

Babyfiltar i eco bomull

Här hittar du vackra, mjuka, sköna, hälsosamma filtar i 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull. 

Varje bit  produceras noggrant och är designad och testad för att säkerställa slutprodukten av hög kvalitet. Tygerna som används är tillverkade i EU och har OEKO-TEX STANDARD 100 Class 1 Certificate och GOTS certifiering (Global Organic Textile Standard).  Alla våra filtar till baby och barn tillverkas i EU med tyger och garn från EU.


Sortera på:

Yosoy muslin swaddle, Vintage Roses

Yosoy muslinfilt är en luftig och härlig babyfilt som är tillverkad i Polen av 50% bambu och 50% ekologisk GOTS-certifierad bomull. Vackert Vintage Roses mönster som matchar både kläder, täcken och kuddar i samma mönster. FRI FRAKT.
11132

Yosoy muslin swaddle, Mint

Yosoy muslinfilt är en luftig och härlig babyfilt som är tillverkad i Polen av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull från Portugal och Italien. Vacker mint färg som matchar fint till både kläder, täcken och kuddar i Japanese Flowers, Blue Balloons, Grey Leaf och Vintage Roses mönster. FRI FRAKT.
10609

Yosoy muslin swaddle, Japanese Flowers

Yosoy muslinfilt är en luftig och härlig babyfilt som är tillverkad i Polen av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull från Portugal och Italien. Vackert japanska blommor mönster som matchar både kläder, täcken och kuddar i samma mönster. FRI FRAKT.
10608

Yosoy muslin swaddle, Grey Leaves

Yosoy muslinfilt är en luftig och härlig babyfilt som är tillverkad i Polen av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull från Portugal och Italien. Vackert grått löv mönster som matchar kläder i samma mönster. FRI FRAKT.
10591

Yosoy muslin swaddle, Blue Balloons

Yosoy muslinfilt är en luftig och härlig babyfilt som är tillverkad i Polen av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull från Portugal och Italien. Vackert blå luftballong mönster som matchar kläder i samma mönster. FRI FRAKT.
10592

Yosoy Waves stickad filt, Denim

Waves är en mjuk och mångsidig stickad babyfilt gjord av 100 % ekologiskt bomullsgarn i en vacker denim färg. Yosoy originalstickmönster som är utsökt i både hantverk och kvalitet. Används från baby är nyfödd.
10868

Yosoy Waves stickad filt, Daisy Pink

Waves är en mjuk och mångsidig stickad babyfilt gjord av 100 % ekologiskt bomullsgarn i en vacker rosa färg. Yosoy originalstickmönster som är utsökt i både hantverk och kvalitet. Används från baby är nyfödd.
10869

Yosoy Waves stickad babyfilt, Petrol

Waves är en mjuk och mångsidig stickad babyfilt gjord av 100 % ekologiskt bomullsgarn i en vacker petrol färg. Yosoy originalstickmönster som är utsökt i både hantverk och kvalitet. Används från baby är nyfödd.
10870

Yosoy Waves eco bomull babyfilt, Latte

Waves är en mjuk och mångsidig stickad babyfilt gjord av 100 % ekologiskt bomullsgarn i en vacker Latte färg. Yosoy originalstickmönster som är utsökt i både hantverk och kvalitet. Används från baby är nyfödd.
11060

Yosoy Waves eco bomull babyfilt, Ivory

Waves är en mjuk och mångsidig stickad babyfilt gjord av 100 % ekologiskt bomullsgarn i en vacker elfenbensfärgad färg. Yosoy originalstickmönster som är utsökt i både hantverk och kvalitet. Används från baby är nyfödd.
10866

Yosoy Waves eco bomull babyfilt, Beige

Waves är en mjuk och mångsidig stickad babyfilt gjord av 100 % ekologiskt bomullsgarn i en vacker beige färg. Yosoy originalstickmönster som är utsökt i både hantverk och kvalitet. Används från baby är nyfödd.
10916

Yosoy Spring stickat filt, Powder Pink

Super mjuk och skön stickad babyfilt i puder rosa med vacker genombruten fläta i GOTS-certifierad ekologisk bomullsgarn. Perfekt filt året runt och om man vill ha en lite finare filt än gallerfilten, så ger den här filten bra luftcirkulation så att barnet inte blir för varmt. Bra att ha med på BB.
10299

Dreamy är en charmig, luftig och samtidigt
Yosoy Dreamy filt,
Dreamy är en charmig, luftig och samtidigt "hälsosam" värmande filt i vacker blå färg.
Charmig, luftig och samtidigt
Yosoy Dreamy filt, Puder rosa
Charmig, luftig och samtidigt "hälsosam" värmande filt i puder rosa färg, tillverkat av det bästa 100% ekologiska bomullsgarnet från EU.
Super mjuk och skön stickad babyfilt i blå färg med vacker genombruten fläta i GOTS-certifierad 100% ekologisk bomullsgarn.
Yosoy Spring stickad filt, Dirty Blue
Super mjuk och skön stickad babyfilt i blå färg med vacker genombruten fläta i GOTS-certifierad 100% ekologisk bomullsgarn.
Perfekt filt året runt och om man vill ha en lite finare filt än gallerfilten, så ger den här filten bra luftcirkulation så att barnet inte blir för varmt. Bra att ha med på BB.
Yosoy Spring stickat filt, Powder Pink
Perfekt filt året runt och om man vill ha en lite finare filt än gallerfilten, så ger den här filten bra luftcirkulation så att barnet inte blir för varmt. Bra att ha med på BB.
Vad är GOTS certifiering?

Ekologisk bomull betyder att den är odlad helt utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel.

Vad betyder OEKO-TEX märkningen?

STANDARD 100 från OEKO-TEX® är en av världens mest kända märkningar för textilier som testats för skadliga ämnen.

Hållbart miljö med rätt tvätt

När vi tar ut resurser från naturen blir begreppet hållbart att naturen ska kunna återhämta sig av egen kraft och att vi inte förorenar och förstör.

Det här säger en våra kunder...

Yosoy Dreamy stickat filt, Powder Pink
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hej !
Era varor är till full belåtenhet! 

Jag är uppväxt  (född 1962) i en möbelaffär, där vi även sålde gardiner och hemtextil, så jag har en utbildning i textilkunskap med allt vad det innebär av fiberkunskap och blandningar för att få rätt hållbarhet och kvalitet till rätt syfte. 
Vi sålde även barntillbehör, och köpte från olika firmor som hade mycket fina lakan, filtar o täcken mm. Nu är det svårt att få tag på samma kvalitet både vad gäller bomulls- och yllefiltar, och riktigt fina/mjuka/bra hållbara barnlakan. Klippan har ju en del, men jag saknar riktigt bra och lite tjockare flanellfiltar, t ex. Vi köpte också in speciell barnlakansväv, den hade längre o tunnare fibrer, och var superlen till små barnkinder :)). Nu finns den inte längre att få tag på, leverantörerna har minskat i sitt sortiment. 

"Filtarna är jättefina, och har en mycket god kvalitet, inga knutar eller skarvar i garnet heller, som kan minska hållbarhet. De är också mycket jämna och fina i stickningen. Var faktiskt inne och tittade på den polska hemsidan, då jag undrade var de kom ifrån, vem har den kvalitet nu för tiden? De hade mycket fint!

Hoppas nu att föräldrar och mor-o farföräldrar tänker kvalitet och hållbarhet när de handlar, hittar till er, och att ni därmed kan fortsätta ert företag i många år framöver. 

Lycka till! Mvh Lilian"
2021-03-08 09:47