Till toppen

"Vi har FRI FRAKT, GRATIS RETUR ved byte och låga priser!"

Babyfiltar

Supermjuka, fina babyfiltar i certifierad ekologisk bambu, bomull och merinoull. Bland våra babyfiltar hittar du allt från tunna filtar i ekologisk bambu och bomull - såkallad muslinfiltar, swaddle filtar eller snuttefiltar -  till luftcirkulerande och temperaturreglerande stickade bebisfiltar i bambu och bomull - till varma, stickade babypläd i mjukaste merinoullen. Merinoullen är från mulesing fria får i Australien. Välj den babyfilten som passar dig och ditt barn bäst och syfte med babyfilten. Vi har babyfiltar för alla anlädningar! Babyfiltar som passar både i sängen, vagnen eller till babyskyddet.


Sortera på:
Rea

Pulp Bambu Muslin filt, Giraffes

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt med roligt giraff mönster från Pulp. Tillverkad av naturliga bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande.
10030
Rea

Pulp Bambu Muslin filt, Flamingos

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt i 60% bambusviskos och 40% organisk bomull. Roligt flamingo mönster i härliga färger.
10044
Rea

Pulp Bambu Muslin filt, Pineapple

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt i 60% bambusviskos och 40% organisk bomull. Vackert ananas mönster i härliga färger.
10052
Rea

Pulp Bambu Muslin filt, Mint Leaves

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt med vackert myntablad mönster från Pulp. Tillverkad av naturliga bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande.
10107
Rea

Pulp Bambu Muslin filt, Dogs

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt med roligt hund mönster från Pulp. Tillverkad av naturliga bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande.
10110
Rea

Pulp Bambu Muslin filt, Dinos

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt med roligt dinosaur mönster från Pulp. Tillverkad av naturliga bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande.
10111
Rea

Pulp Bambu Muslin filt, Birds

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt med roligt fågel mönster från Pulp. Tillverkad av naturliga bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande.
10117
Rea

Pulp Bambu Muslin filt Hedgehogs

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt med igelkott mönster i 60% bambusviskos och 40% ekologisk bomull. Babyfilten andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande.
10191
Rea

Pulp Bambu Muslin filt, Blue Balloons

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt med ananas mönster i 60% bambusviskos och 40% organisk bomull. Vackert mönster med luftballonger och gamla cyklar och bilar i blått.
10599
Rea

Pulp Bambu Muslin filt Balloons

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt i 60% bambusviskos och 40% organisk bomull. Tillverkad av naturliga bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande. Vackert luftballong mönster i härliga färger.
10633
Rea

Pulp Bomull Swaddle filt, Balloons

Mjuk och skön filt med pom poms i 100% ekologisk bomull. Vackert luftballong mönster. Passar till både bebis och större barn.
10102
Rea

Pulp Bomull Swaddle, Strawberries

Mjuk och skön swaddle filt med pom poms i 100% ekologisk bomull med jordgubb mönster. Passar till både bebis och större barn.
10103

Det här säger våra kunder...

Nyfödd klädpaket, Grey Leafs
Yosoy Dreamy stickat filt, ljus grå

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Hejsan Så fina kläder och mjuka och sköna 😊 Snabb leverans . Min dotter blev så nöjd, och det personliga brevet var så fint att få 💝 Med vänlig hälsning, Åsa J."
2021-04-13 10:10

Yosoy muslin swaddle, Blue Balloons
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Väldigt nöjd 5 stjärnor. Mycket fin filt! Glad Påsk 🐣 Med vänlig hälsning, Maria B."
2021-03-31 11:01

Pulp Bambu Muslin filt Blue Balloons
Yosoy muslin swaddle, Grey Leafs

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"🌟🌟🌟🌟🌟 Väldigt trevligt och personligt bemötande, tack! Vänligen Anna-Karin F."
2021-03-29 15:56

Nyfödd klädpaket, Blue Balloons
Yosoy Spring stickat filt, Dirty Blue
Yosoy muslin swaddle, Blue Balloons

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Hej! Jag är supernöjd! Så fina kläder och filtar. Tack !🤗 Med vänlig hälsning! Suzanne C."
2021-03-22 10:05

Vad är att Swaddla sin bebis?

Swaddling är en uråldrig tradition och är vanligt i t.ex. USA och Australien. Det får barnet att känna sig trygg genom att simulera miljön inne i livm ...

Vad är GOTS certifiering?

Ekologisk bomull betyder att den är odlad helt utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel.

Alla våra babyfiltar är tillverkade för att ge både isolering och andningsförmåga och håller en jämn, lagom temperatur för barnet. Våra bambufiltar är tillverkad av naturliga bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande. Våra bomullsfiltar har GOTS-certifiering och genom att välja det värnar du om miljön och tar dessutom ett socialt ansvar för människorna i tillverkningsleden.

Våra stickade bebisfiltar i bambu och bomull kan ersätta den tradisjonella gallerfilten som används just för sin isolering och andningsförmåga. Hos oss får du trygga val av babyfiltar til din baby.