Till toppen

Babyfiltar

Supermjuka, fina babyfiltar i certifierad ekologisk bambu, bomull och merinoull. Bland våra babyfiltar hittar du allt från tunna filtar i ekologisk bambu och bomull - såkallad muslinfiltar, swaddle filtar eller snuttefiltar -  till luftcirkulerande och temperaturreglerande stickade bebisfiltar i bambu och bomull - till varma, stickade babypläd i mjukaste merinoullen. Merinoullen är från mulesing fria får i Italien. Välj den babyfilten som passar dig och ditt barn bäst och syfte med babyfilten. Vi har babyfiltar för alla anlädningar! Babyfiltar som passar både i sängen, vagnen eller till babyskyddet.


Sortera på:

Yosoy muslin swaddle, Vintage Roses

Yosoy muslinfilt är en luftig och härlig babyfilt som är tillverkad i Polen av 50% bambu och 50% ekologisk GOTS-certifierad bomull. Vackert Vintage Roses mönster som matchar både kläder, täcken och kuddar i samma mönster. FRI FRAKT.
11132

Yosoy muslin swaddle, Mint

Yosoy muslinfilt är en luftig och härlig babyfilt som är tillverkad i Polen av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull från Portugal och Italien. Vacker mint färg som matchar fint till både kläder, täcken och kuddar i Japanese Flowers, Blue Balloons, Grey Leaf och Vintage Roses mönster. FRI FRAKT.
10609

Yosoy muslin swaddle, Japanese Flowers

Yosoy muslinfilt är en luftig och härlig babyfilt som är tillverkad i Polen av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull från Portugal och Italien. Vackert japanska blommor mönster som matchar både kläder, täcken och kuddar i samma mönster. FRI FRAKT.
10608

Yosoy muslin swaddle, Grey Leaves

Yosoy muslinfilt är en luftig och härlig babyfilt som är tillverkad i Polen av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull från Portugal och Italien. Vackert grått löv mönster som matchar kläder i samma mönster. FRI FRAKT.
10591

Yosoy muslin swaddle, Blue Balloons

Yosoy muslinfilt är en luftig och härlig babyfilt som är tillverkad i Polen av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull från Portugal och Italien. Vackert blå luftballong mönster som matchar kläder i samma mönster. FRI FRAKT.
10592

Yosoy Waves stickad filt, Denim

Waves är en mjuk och mångsidig stickad babyfilt gjord av 100 % ekologiskt bomullsgarn i en vacker denim färg. Yosoy originalstickmönster som är utsökt i både hantverk och kvalitet. Används från baby är nyfödd.
10868

Yosoy Waves stickad filt, Daisy Pink

Waves är en mjuk och mångsidig stickad babyfilt gjord av 100 % ekologiskt bomullsgarn i en vacker rosa färg. Yosoy originalstickmönster som är utsökt i både hantverk och kvalitet. Används från baby är nyfödd.
10869

Yosoy Waves stickad babyfilt, Petrol

Waves är en mjuk och mångsidig stickad babyfilt gjord av 100 % ekologiskt bomullsgarn i en vacker petrol färg. Yosoy originalstickmönster som är utsökt i både hantverk och kvalitet. Används från baby är nyfödd.
10870

Yosoy Waves eco bomull babyfilt, Latte

Waves är en mjuk och mångsidig stickad babyfilt gjord av 100 % ekologiskt bomullsgarn i en vacker Latte färg. Yosoy originalstickmönster som är utsökt i både hantverk och kvalitet. Används från baby är nyfödd.
11060

Yosoy Waves eco bomull babyfilt, Ivory

Waves är en mjuk och mångsidig stickad babyfilt gjord av 100 % ekologiskt bomullsgarn i en vacker elfenbensfärgad färg. Yosoy originalstickmönster som är utsökt i både hantverk och kvalitet. Används från baby är nyfödd.
10866

Yosoy Waves eco bomull babyfilt, Beige

Waves är en mjuk och mångsidig stickad babyfilt gjord av 100 % ekologiskt bomullsgarn i en vacker beige färg. Yosoy originalstickmönster som är utsökt i både hantverk och kvalitet. Används från baby är nyfödd.
10916

Yosoy Spring stickat filt, Powder Pink

Super mjuk och skön stickad babyfilt i puder rosa med vacker genombruten fläta i GOTS-certifierad ekologisk bomullsgarn. Perfekt filt året runt och om man vill ha en lite finare filt än gallerfilten, så ger den här filten bra luftcirkulation så att barnet inte blir för varmt. Bra att ha med på BB.
10299

Alla våra babyfiltar är tillverkade för att ge både isolering och andningsförmåga och håller en jämn, lagom temperatur för barnet. Våra bambufiltar är tillverkad av naturliga bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande. Våra babyfiltar har OEKO-TEX STANDARD CLASS 1 och GOTS-certifiering och genom att välja det värnar du om miljön och tar dessutom ett socialt ansvar för människorna i tillverkningsleden.

Våra stickade bebisfiltar i bambu och bomull kan ersätta den tradisjonella gallerfilten som används just för sin isolering och andningsförmåga. Hos oss får du trygga val av babyfiltar til din baby.

Det här säger våra kunder...

Nyfödd klädpaket, Grey Leafs
Yosoy Dreamy stickat filt, ljus grå

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Hejsan Så fina kläder och mjuka och sköna 😊 Snabb leverans . Min dotter blev så nöjd, och det personliga brevet var så fint att få 💝 Med vänlig hälsning, Åsa J."
2021-04-13 10:10

Yosoy muslin swaddle, Blue Balloons
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Väldigt nöjd 5 stjärnor. Mycket fin filt! Glad Påsk 🐣 Med vänlig hälsning, Maria B."
2021-03-31 11:01

Pulp Bambu Muslin filt Blue Balloons
Yosoy muslin swaddle, Grey Leafs

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"🌟🌟🌟🌟🌟 Väldigt trevligt och personligt bemötande, tack! Vänligen Anna-Karin F."
2021-03-29 15:56

Nyfödd klädpaket, Blue Balloons
Yosoy Spring stickat filt, Dirty Blue
Yosoy muslin swaddle, Blue Balloons

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Hej! Jag är supernöjd! Så fina kläder och filtar. Tack !🤗 Med vänlig hälsning! Suzanne C."
2021-03-22 10:05

Vad är att Swaddla sin bebis?

Swaddling är en uråldrig tradition och är vanligt i t.ex. USA och Australien. Det får barnet att känna sig trygg genom att simulera miljön inne i livm ...

Kashmir getters historia och ursprung

Kashmir fibrerna samlas in genom att borsta getterna; Capra Hircus som lever på det tibetanska höglandet, i Himalaya och främst i Mongoliet, under fäl ...

De fantastiska egenskaperna i ull

Ull är 100% förnybar och naturlig och är därför en av våra mest hållbara materialresurser.