• Välkommen, vad kul att du är här! HÖSTREA - 30% på alla bomullstäcken & kuddar, samt bomullsfiltar!
Fri frakt / Snabb leverans / Personlig service

Nyfödd paket Vintage - täcke och kudde + stickat filt i bambu

  • 949 kr

I lager.
Dela
Leverantör: YOSOY

SPARA 167:-
Perfekt present eller julklapp till nyblivna föräldrar! I det här paketet får du täcke + kudde + stickat filt i supermjuk bambuviskos med mönstret Vintage Roses. Du får välja om du vil ha krämfärgat eller rosa stickat filt till.  Du behöver inte använda påslakan på våra täcken eller örngott på våra kuddar. Bra för plånboken och bra för miljön!

Paketets innehåll:

Täcke i 100% bambuviskos från YOSOY med allergivänlig fyllning. Den här storleken passar nyfödd och upp till 6 månader. Behaglig mot din bebis hud, tack vare bambu-materialet som är lent och andas. Speciellt bra för barn med känslig hud. Roligt mönster med måne, planeter och rymdskepp. Passar perfekt för sängen eller barnvagnen.
Storlek: 65cm x 75cm (+/- 3)

Kudde i 100% bambuviskos från YOSOY, med allergivänlig fyllning. Behaglig mot din bebis hud, tack vare bambu-materialet som är lent och andas. Speciellt bra för barn med känslig hud. Roligt mönster med måne, planeter och rymdskepp som matchar täcke i samma.
Storlek: 40x30 cm

Stickat filt - Lätt, fin stickat och extremt mjuk filt i bambuviskos. Tillverkad av de bästa materialen för att säkerställa barnens säkerhet och komfort. Filten kommer inte att irritera ditt barns känsliga hud. Vår 100% organiska bambu är mjukare än den mjukaste bomullen och lenare än den slätaste siden. En mycket användarvänlig filt från barnet är nyfödd.
Storlek: 100cm x 80cm 

Material
100% bambuviskos, icke-allergiframkallande fyllning - Täcket och kudden är fylld med silicon nonwoven med FIRA Certification - Säkert och tryggt för ditt barn.

Alla produkter har OEKO-TEX Standard 100-certifiering, använder material i första klass och uppfyller EU: s standarder.hide