• Välkommen, vad kul att du är här! HÖSTREA - 30% på alla bomullstäcken & kuddar, samt bomullsfiltar!
Fri frakt / Snabb leverans / Personlig service

Nyfödd paket Aeroplanes- täcke och kudde + stickat filt i bambu

  • 949 kr

I lager.
Dela
Leverantör: YOSOY

SPARA 167:-
Perfekt present eller julklapp till nyblivna föräldrar! I det här paketet får du täcke + kudde + stickat filt i supermjuk bambuviskos med mönstret Aeroplanes och filten kan du välja om du vil ha i krämfärg eller ljusblå. Du behöver inte använda påslakan på våra täcken eller örngott på våra kuddar. Bra för plånboken och bra för miljön!

Paketets innehåll:

Täcke i 100% bambuviskos från YOSOY med allergivänlig fyllning. Den här storleken passar nyfödd och upp till 6 månader. Behaglig mot din bebis hud, tack vare bambu-materialet som är lent och andas. Speciellt bra för barn med känslig hud. Roligt mönster med måne, planeter och rymdskepp. Passar perfekt för sängen eller barnvagnen.
Storlek: 65cm x 75cm (+/- 3)

Kudde i 100% bambuviskos från YOSOY, med allergivänlig fyllning. Behaglig mot din bebis hud, tack vare bambu-materialet som är lent och andas. Speciellt bra för barn med känslig hud. Roligt mönster med måne, planeter och rymdskepp som matchar täcke i samma.
Storlek: 40x30 cm

Stickat filt - Lätt, fin stickat och extremt mjuk filt i bambuviskos. Tillverkad av de bästa materialen för att säkerställa barnens säkerhet och komfort. Filten kommer inte att irritera ditt barns känsliga hud. Vår 100% organiska bambu är mjukare än den mjukaste bomullen och lenare än den slätaste siden. En mycket användarvänlig filt från barnet är nyfödd.
Storlek: 100cm x 80cm 

Material
100% bambuviskos, icke-allergiframkallande fyllning - Täcket och kudden är fylld med silicon nonwoven med FIRA Certification - Säkert och tryggt för ditt barn.

Alla produkter har OEKO-TEX Standard 100-certifiering, använder material i första klass och uppfyller EU: s standarder.hide