• Vi skickar dina presenter direkt till mottagaren fraktfritt i Sverige.
Fri frakt / Snabb leverans / Personlig service

Angel Teddy Bear, Pink

  • 269 kr
I lager.
Dela
Leverantör: YOSOY

Rosa ängel nalle med vingar är en vacker dekoration och ett mysigt gosedjur. Tillverkad av mjukt och snyggt sammetstyg. Handbroderade ögon, näsa och ansikte. Helt sydd för hand med uppmärksamhet på de minsta detaljerna. Nallen kommer att vara en trogen vän från de första dagarna av ditt barns liv, liksom den perfekta presenten för alla tillfällen.

Storlek: Höjd 24 cm x bredd 20 cm

Fyllning: antiallergisk silikonboll
Tyg: naturlig sammet
Den kan tvättas i tvättmaskinen, max. 30 grader C.


-------

YOSOY är vår nya producent från Polen som tillverkar bebis produkter som används från barnets första ögonblick i livet. Namnet YOSOY betyder Jag är på spanska.
Jag är. Helt enkelt.
Här och nu.
Ärligt
Sant
Det vackraste ... - det här är YOSOY och det är den världen vi skapar.
YOSOY är ett team av kreativa människor, vars positiva idéer resulterar i projekt som använder de allra bästa polska materialen och högkvalitativt europeiskt ekologisk bomullsgarn och bambuviskos.Vi antar att endast de projekt som härrör från en äkta passion lyckas. Vi älskar vad vi gör och tror att våra ansträngningar för att skapa vackra små saker för spädbarn hjälper till att förändra världen.

YOSOY-teamet strävar efter att se till att produkterna som hamnar i ett barns rum görs med största omsorg, är underbara för småbarn att se och använda ... och en mamma som inte bara tänker på skönhet utan också säkerhet.