Till toppen

Baby kuvert Fairy Land, sparkdräkt & mössa, Sunrise Pink

Produktnummer: vm-11463
I lager:
Från:

med moms

En mycket uppskattad present till nyfödda bebisar. Mjuk, omslutande och temperaturreglerande kuvert gjord i 100% bambuviskos, med matchande 100% ekologiska bomullskläder; sparkdräkt och BB-mössa. Vackert Fairy Land mönster tillsammans med Sunrise Pink kläder, som passar året runt.

Härligt mjukt och skönt baby kuvert tillverkad i 100% premium bambuviskos för nyfödda att sova i. Matchande sparkdräkt och mössa i Sunrise Pink färg. En jättefin present till små tjejer. Det finns också täcke och kuddset, sovpåse mm. i både Fairy Land mönstret och Sunrise Pink färgen. Tillverkad i Polen med material från Europa.

Kläderna får du i storlekarna:
56cm - 0-2 mån,
62cm -2-4 mån,
68cm - 4-6 mån,
74cm - 6-9 mån

Vill du skicka presenten direkt till mottagaren? Svara då på orderbekräftelsen med mottagarens namn, adress, epost/mobilnr. Så får du den färdig inslagen, med kort.

Kuvert:

 • Antiallergisk fyllning med National Institute of Hygiene Certificate. 

 • Behaglig mot din bebis hud, tack vare bambu-materialet som är lent och andas.

 • Storlek 75 cm x 75 cm

 • Kan också användas som matta

 • Premium kvalité på tyg och utförande som ger både dig och barnet en god natts sömn.


Panda som håller i en bambu kvist

Fördelar med bambu sängkläder:

 • Kvalster trivs inte i bambu. Bambu är naturligt antibakteriell och det finns ingen grogrund för kvalster och bakterier i materialet. 
 • Bambuviskos är väldigt mjukt och har en silke-lik känsla, vilket ger din bebis max komfort och lyx.
 • Ekologisk - Bambu växer snabbt och behöver varken pesticid eller gödning, eftersom den har en naturlig resistens mot skadedjur och svamp.
 • Icke-Allergisk - Den orsaker inte allergiska reaktioner på bebisens hud eftersom den växer naturligt.
 • Termo-Kontroll - Bambu viskos har temperaturstyrda egenskaper, som håller bebisarna svala på sommaren och varma på vintern.
 • Andas - Tyget är mycket andningsbart, och gör det perfekt för nyfödda och spädbarn som inte själv kan regulera värmen.
 • Absorbent - Bambu viskos absorberar 3-4 gånger mer fuktighet än bomull, därför känns lakanen inte fuktiga även om man svettas under natten.
 • Den absorberar också obehagliga luktar.
Kläder variant storlek
Kategori Produktpaket nyfödd
Information
Åldersgrupp 0-4 mån (50-62cm), 4-6 mån (62-68cm), 6-9 mån (68-74cm)
Kön Flickor
Färg namn Rose Gold
Färger Rosa
Materialspecifikation 100% Bambuviskos, 100% Ekologisk bomull
Material Ekologisk Bambu, Ekologisk Bomull
Mönster Dinos
Certifiering OEKO-TEX Standard 100-certifiering, FIRA Certificate (icke-allergiframkallande fyllning - silicon non-woven fabric), GOTS (Global Organic Textile Standard)
Tvättråd Maskintvätt i 30 grader, Ska inte torktumlas, Tål inte blekningsmedel, Hängtorkning, Ej kemtvätt, Sensitive tvättmedel avsedda för barn
Producent YOSOY
Åldersgrupper Nyfödd - 0-6 mån, Spädbarn 0-12 mån
Nyhet

Sovpåse i bambu till baby, 0-18 mån - Fairy Land

Låt barnet sova tryggt och säkert med sovpåse i 100% bambuviskos. En sovpåse är ett alternativ som ersätter sängkläder och ger jämn temperatur. Vackert Fairy Land mönster. Den långa dragkedjan gör sovpåsen lätt att ta på samtidig som barnet inte kan sparka av sig den.
vm-11350
Nyhet

Yosoy babytäcke och kuddset i bambu, 0-3 år - Fairy Land

Set till baby som innehåller täcke och kudde i supermjuk bambuviskos med allergivänlig fyllning. Vackert Fairy Land mönster. Storlek 75cm x 100cm på täcke som passar barn från 0-3 år. Perfekt i spjälsängen och vagnen.
11323

Yosoy Bambu filt Clover, Sunrise Pink

Lätt och delikat bambufilt i Sunrise Pink färg, extremt mjuk och passar utmärkt till nyfödda som har 10 gånger mer känslig hud än oss. Strukturen är mjuk och silkeslen.
10626
Nyhet

Yosoy ekologisk baby body, Sunrise Pink

Supermjuk och praktisk baby body i 100% certifierad ekologisk bomull till nyfödd och upp till 9 månader. Extremt mjuk, söt och praktisk. Vacker Sunrise Pink färg som du kan mixa och matcha med andra kläder och saker i samma färg.
vm-11345
Nyhet

Yosoy ekologiska bebis byxor, Sunrise Pink

Supermjuka GOTS-certifierade baby byxor utan fot i storlek från 56-74cm (0-9 mån). Vacker Sunrise Pink färg. Matcha med body, BB-mössa samt sparkdräkt i samma fina färg.
vm-11415
Nyhet

Yosoy täcke & kuddset Ekologisk bomull, Sunrise Pink

Yosoy täcke & kuddset i ekologisk jersey bomull till barn från 0-3 år i vacker Sunrise Pink färg. Allergi vänlig fyllning och har National Institute of Hygiene Certificate. Matcha med kläder och filtar i samma färg eller matchande mönster.
11309
Nyhet

Yosoy åkpåse till babyskydd i bil, Fairy Land

En lyxig åkpåse till babyskyddet i bilen med vackert Fairy Land mönster i 100% Satin bomull på insidan och 100% sammet i Rose Gold färg på utsidan. Den kan tvättas i maskinen på 30 grader. Passar från nyfödd och uppåt.
11377