Till toppen

Ängel Nalle och skor, Rosa

Produktnummer: 10495
I lager:

med moms

I det här produktpaketet får du Yosoys ängel nalle och skor i naturmocka i rosa. Perfekt present till alla små flickor mellan 6-12 månader.  

Du får den färdig inslagen - FRI FRAKT


Paketet innehåller:

1. Härliga skor i rosa för baby från Yosoy. Tillverkad av naturmocka av högsta kvalitet. De har en mjuk, flexibel sula som ger effekten av en bar fot. Det ger ditt barn komfort och fri rörlighet.

Den insydda elastiken runt fotleden gör att skorna är väldigt lätta att klä på. Perfekta gåva för dop, födelsedag, familjeträff, julklapp eller babyshower.

2. Rosa ängel nalle med vingar. Tillverkad av mjukt och snyggt sammetstyg. Handbroderade ögon, näsa och ansikte. Helt sydd för hand med uppmärksamhet på de minsta detaljerna. Nallen kommer att vara en trogen vän från de första dagarna av ditt barns liv, liksom den perfekta presenten för alla tillfällen.

Nallen kan tvättas i tvättmaskinen, max. 30 grader C.

 

Information
Storlekar strumpor och sko 17-19 (6-12M)
Producent YOSOY
Storlek Nallen - Höjd 24 cm x bredd 20 cm
Certifiering OEKO-TEX Standard 100-certifiering
Färg Rosa
Material Skor och sula - 100% naturlig mocka

Nyfödd klädpaket, Japanese Flowers

Ett lyxigt klädpaket i storlek 50/56 och 62/68 (0-6 månader) tillverkad i 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull. Vackert japanska blommor mönster som passar perfekt till små flickor. Klädsetet innehåller BB-mössa, body med lång ärm, byxa med fot och en sparkdräkt. En garanterad succé hos nybakade föräldrar! - FRI FRAKT
vm-10278

Nyfödd klädpaket, Vintage Roses

Ett lyxigt klädpaket i storlek 50/56 - 0-2 mån och 62/68 - 4-6 mån tillverkad i 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull. Vackert vintage rosor mönster som passar perfekt till små flickor. Klädsetet innehåller BB-mössa, body med lång ärm, byxa med fot och en sparkdräkt. En garanterad succé hos nybakade föräldrar! - FRI FRAKT PÅ ALLT
vm-10280

Yosoy babystrumpor organisk bomull, rosa

Ekologiska bomullsstrumpor i ljus rosa färg till baby som är mjuka och sköna, och kan användas från bebisen är nyfödd.
10302

Yosoy Dreamy stickat filt, Powder Pink

Dreamy är en charmig, luftig och samtidigt "hälsosam" värmande filt ipuder rosa färg. Skön baby filt som lätt ersätter den traditionella gallerfilten. Tillverkat i Polen av det finaste ekologiska bomullsgarnet från Portugal och Italien.
10297