Till toppen

Ängel nalle och babyskor, Blå

Produktnummer: 10494
I lager:

med moms

I det här produktpaketet får du Yosoys ängel nalle och skor i naturmocka i blått. Perfekt present till alla små pojkar mellan 6-12 månader. 

Du får den färdig inslagen - FRI FRAKT


Paketet innehåller:

1. Härliga skor i blått för baby från Yosoy. Tillverkad av naturmocka av högsta kvalitet. De har en mjuk, flexibel sula som ger effekten av en bar fot. Det ger ditt barn komfort och fri rörlighet.

Den insydda elastiken runt fotleden gör att skorna är väldigt lätta att klä på. Perfekta gåva för dop, familjeträff, julklapp eller babyshower.

2. Blå ängel nallebjörn med vingar - en vacker dekoration och mysigt gosedjur. Tillverkad av mjukt och snyggt sammetstyg. Handbroderade ögon, näsa och ansikte. Helt sydd för hand med uppmärksamhet på de minsta detaljerna. Nallen kommer att vara en trogen vän från de första dagarna av ditt barns liv, liksom den perfekta presenten för alla tillfällen.

Nallen kan tvättas i tvättmaskinen, max. 30 grader C.

 

 

Storlek i cm
Storlek på filt i cm 75cm x 100cm
Information
Storlekar strumpor och sko 17-19 (6-12M)
Producent YOSOY
Storlek Nallen - Höjd 24 cm x bredd 20 cm
Certifiering OEKO-TEX Standard 100-certifiering
Färg Blå
Material Skor och sula - 100% naturlig mocka

Nyfödd klädpaket, Blue Balloons

Ett lyxigt klädpaket i storlek 50/56 - 0-2 mån och 62/68 -4-6 mån tillverkad i 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull. Vackert blått ballong mönster. Klädsetet innehåller BB-mössa, body med lång ärm, byxa med fot och en sparkdräkt. En garanterad succé hos nybakade föräldrar! - FRI FRAKT PÅ ALLT
vm-10282

Yosoy babyskor, blå

Härliga skor i blått för baby i storlek 17/19 från Yosoy. Tillverkad av naturligt läder av högsta kvalitet. De har en mjuk, flexibel sula som ger effekten av en bar fot. Det ger ditt barn komfort och fri rörlighet.
10306

Yosoy babystrumpor organisk bomull, Kräm

Ekologiska bomullsstrumpor i krämvit färg till baby som är mjuka och sköna, och kan användas från bebisen är nyfödd.
10300

Yosoy ekologisk bomullsbody med knut, Blue Balloons

Lyxig body med knut till små pojkar som kan användas som body, pyjamas eller sovsäck. Den universella storleken passar från den första dagen i livet, upp till 6 månader. Tillverkad i 100% certifierad (GOTS- certifiering ) ekologisk bomull. FRI FRAKT!
10497